做緊最大型個間健身中心,你問我答

158 回覆
3 Like 146 Dislike
點解你地sell野果d人又唔大隻 又唔好抽 但又串柒柒
Goji開左對你地帶無影響?
有無

點解你地sell野果d人又唔大隻 又唔好抽 但又串柒柒

教練就話要大隻姐 sales會藉都要既話不如去做教練搵多d又free 串柒柒呢樣野就睇人既姐

唔會啦
新個間加州開左叫Go ji 所以個排先出呢d優惠吸客
唔知有冇巴絲中左伏呢

係咪megabox 依家拉緊客果間

係呀 我地簡稱新加記
不過做咗呢份工先知 香港人真係R着數R到癡線
成日聽到啲客講話有冇得再平D 真係想講屌你老母 街市講價呀

窮姐

咁你地海鮮價 ma
angel方加

你上網費都會傾平d啦
私人教練一個鐘幾錢?多買有冇平?
揾你買有冇平?

岩岩完左想續
最平開幾多先
驚唔驚報應
係唔係喺街拉客果啲仆街
私人教練一個鐘幾錢?多買有冇平?
揾你買有冇平?

係唔係喺街拉客果啲仆街

唔係
驚唔驚報應

唔驚 返工姐

你上網費都會傾平d啦

個d係犯法架
健身狗好中意踩人 試過上到去用部機check完之後話我d肌肉女性先會到呢個數
心諗你係咪on9 再吹大d啦笨柒

甘呢d好明顯係誇大 想你買堂

岩岩完左想續
最平開幾多先

停左幾耐先
lm
黎緊想join lm
康文
健身狗好中意踩人 試過上到去用部機check完之後話我d肌肉女性先會到呢個數
心諗你係咪on9 再吹大d啦笨柒

呢d好明顯係誇大 想你買堂

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞