做緊最大型個間健身中心,你問我答

158 回覆
3 Like 146 Dislike
甘你老母
幾時再有優惠?
死開啦健身狗

邊個俾你用隻閪手截住我行路
死開啦健身狗

返工姐

你返工嘅職責就係阻鳩住我收咗工嘅時間
wu cfu係咪呃鳩人

佢有啲野講得真係岩既 叫人唔好盲跟外國人操
不過佢扮到太撚過正義撚 邊撚到甘多呃人
其實最主要係睇個sales係咩人 因為好多sales唔會話因該個一千幾百幾去呃人

sales 十個有十個都呃人,之前PCCW netvigator有個街站sales,夠膽同我講PCCW 500MB光纖快過和記 1000MB光纖,因為PCCW出海快過和記,仲話和記係好舊的公司,家陣冇乜人用和記

之後PCCW有個師傅上門幫我裝光纖,我問佢PCCW出海係咪快過和記,佢話一樣,冇乜分別

PCCW 500MB光纖公屋價係168蚊月費,30個月約,sales話幫我呃多6個月免費,要訛稱係由HKBN舊客戶轉PCCW

而和記 1000MB光纖公屋價係188蚊月費,24個月約,送多9個月免費,所以頭9個月唔駛俾錢,前後33個月

家陣好後悔冇裝到和記 1000MB光纖,剩係用PCCW 500MB光纖,加多20蚊月費就可以由500MB轉1000MB,俾個sales呃左

港豬 乜都唔撚識就話sales 呃你
人地有冇拎住支槍指住你個頭要簽呀 咁多寬頻公司揀
咪撚玩啦 PCCW 出海快係公認架啦 仲有部分海底電纜係HKT同美國夾份整黎出海既
仲有和記 同長實樓一樣用cheap 料
人地連採購光纖既透光率都係全行最差 呢d 你又識唔識呀?
一個月比多幾草野 買個好d 既 CS 都抵啦
如果真係咁撚窮用有線啦柒頭

利申 做過PCCW對頭公司 純粹覺得你戇鳩無極限
咁鍾意和記快啲仆返過去 唔好霸我bandwidth
Btw 真係唔覺Goji 開番會對P記無威脅
講環境講payment 方法 講les miles class 都屌打你地
Walk 完咁撚人山人海 都入會既你真係好出色
知唔知Goji 幾錢到?

588 簽一年 all club 送多extra 3個月 one club free 多6
包晒毛巾 每個月10堂class
明碼實價 唔似P記 逐個價試你心理關口
拉two

588 簽一年 all club 送多extra 3個月 one club free 多6
包晒毛巾 每個月10堂class
明碼實價 唔似P記 逐個價試你心理關口
屌 你地班sales咪又係舊加洲個班人 你地過咪呢一年咪又係去翻預繳式付款 拎乜撚嘢姐
Btw 真係唔覺Goji 開番會對P記無威脅
講環境講payment 方法 講les miles class 都屌打你地
Walk 完咁撚人山人海 都入會既你真係好出色

到時會轉返預繳式收費 梗係用呢啲方法吸左入你哋入會先啦 到時轉返你吹得佢脹咩?

岩岩完左想續
最平開幾多先

停左幾耐先

半年
不過做咗呢份工先知 香港人真係R着數R到癡線
成日聽到啲客講話有冇得再平D 真係想講屌你老母 街市講價呀

你上網費都會傾平d啦

個d係犯法架

喂 明明係你地海鮮價 人人都知有得平d
如果你地明碼實價邊個會講價

係d垃圾sales 回佣姐 不嬲都係明碼實價
拉two

我唔食煙 但覺得呢個詞語代表食煙 好柒
甘你老母

自膠
你地d機同地方又舊 又多人過花市 又唔包毛巾 除左做爛市都唔知點生存 靠呃季候鳥又開多間分店

利申非會員 有做gym
覺得Goji 完全無威脅 又唔洗咁激動既
仲要可以預計埋人地公司 完左頭一兩年之後一定變番一炮過比月費

咁FF 同漂牙 幾時會改呀又?
三個有錢上市公司老細 咁快想做臭番個朵變舊C記?
做緊康文門口收飛個啲?
wu cfu係咪呃鳩人

佢有啲野講得真係岩既 叫人唔好盲跟外國人操
不過佢扮到太撚過正義撚 邊撚到甘多呃人
其實最主要係睇個sales係咩人 因為好多sales唔會話因該個一千幾百幾去呃人

甘你老母
有無plan 可以做4個月?

如果可以唔簽約又唔貴
可以直接比錢
不過做咗呢份工先知 香港人真係R着數R到癡線
成日聽到啲客講話有冇得再平D 真係想講屌你老母 街市講價呀

你上網費都會傾平d啦

個d係犯法架

喂 明明係你地海鮮價 人人都知有得平d
如果你地明碼實價邊個會講價

係d垃圾sales 回佣姐 不嬲都係明碼實價

講起回佣就on9, 有個同事就係比回佣水9 左,本身個同事話有個p記sale 話會一個月後回佣比我地,點知失蹤左...
甘你老母

自膠

你未答我啵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞