做緊最大型個間健身中心,你問我答

158 回覆
3 Like 146 Dislike
有無比女客人上過?
唯一正評係樓豬自己畀?

唔係
wu cfu係咪呃鳩人

佢有啲野講得真係岩既 叫人唔好盲跟外國人操
不過佢扮到太撚過正義撚 邊撚到甘多呃人
其實最主要係睇個sales係咩人 因為好多sales唔會話因該個一千幾百幾去呃人

sales 十個有十個都呃人,之前PCCW netvigator有個街站sales,夠膽同我講PCCW 500MB光纖快過和記 1000MB光纖,因為PCCW出海快過和記,仲話和記係好舊的公司,家陣冇乜人用和記

之後PCCW有個師傅上門幫我裝光纖,我問佢PCCW出海係咪快過和記,佢話一樣,冇乜分別

PCCW 500MB光纖公屋價係168蚊月費,30個月約,sales話幫我呃多6個月免費,要訛稱係由HKBN舊客戶轉PCCW

而和記 1000MB光纖公屋價係188蚊月費,24個月約,送多9個月免費,所以頭9個月唔駛俾錢,前後33個月

家陣好後悔冇裝到和記 1000MB光纖,剩係用PCCW 500MB光纖,加多20蚊月費就可以由500MB轉1000MB,俾個sales呃左

和記 斷線斷到你嘔

我都俾個有線寬頻fake左。。。跟住問返啲人話有線狗都唔屌

有線 一到落雨卡到hi hi
知唔知Goji 幾錢到?

588 簽一年 all club 送多extra 3個月 one club free 多6
包晒毛巾 每個月10堂class
明碼實價 唔似P記 逐個價試你心理關口
屌 你地班sales咪又係舊加洲個班人 你地過咪呢一年咪又係去翻預繳式付款 拎乜撚嘢姐

喱個真 利申員工
覺得Goji 完全無威脅 又唔洗咁激動既
仲要可以預計埋人地公司 完左頭一兩年之後一定變番一炮過比月費

咁FF 同漂牙 幾時會改呀又?
三個有錢上市公司老細 咁快想做臭番個朵變舊C記?

黃埔死場

588 簽一年 all club 送多extra 3個月 one club free 多6
屌 你地班sales咪又係舊加洲個班人 你地過咪呢一年咪又係去翻預繳式付款 拎乜撚嘢姐

喱個真 利申員工

你係goji既?
wu cfu係咪呃鳩人

佢有啲野講得真係岩既 叫人唔好盲跟外國人操
不過佢扮到太撚過正義撚 邊撚到甘多呃人
其實最主要係睇個sales係咩人 因為好多sales唔會話因該個一千幾百幾去呃人

sales 十個有十個都呃人,之前PCCW netvigator有個街站sales,夠膽同我講PCCW 500MB光纖快過和記 1000MB光纖,因為PCCW出海快過和記,仲話和記係好舊的公司,家陣冇乜人用和記

之後PCCW有個師傅上門幫我裝光纖,我問佢PCCW出海係咪快過和記,佢話一樣,冇乜分別

PCCW 500MB光纖公屋價係168蚊月費,30個月約,sales話幫我呃多6個月免費,要訛稱係由HKBN舊客戶轉PCCW

而和記 1000MB光纖公屋價係188蚊月費,24個月約,送多9個月免費,所以頭9個月唔駛俾錢,前後33個月

家陣好後悔冇裝到和記 1000MB光纖,剩係用PCCW 500MB光纖,加多20蚊月費就可以由500MB轉1000MB,俾個sales呃左

和記 斷線斷到你嘔

我都俾個有線寬頻fake左。。。跟住問返啲人話有線狗都唔屌

有線 一到落雨卡到hi hi

平時都麻麻哋
有無比女客人上過?

上過既意思係?

喱個真 利申員工

你係goji既?

唔好爆我大獲
甘你老母

自膠

你未答我啵

答你乜?
無恥狗sales

咁又唔好一竹篙打一條船
邊到有又平又準既測體脂?
不過做咗呢份工先知 香港人真係R着數R到癡線
成日聽到啲客講話有冇得再平D 真係想講屌你老母 街市講價呀

你知你地都係海鮮價
甘你老母

自膠

你未答我啵

答你乜?

你地d教練點睇胡力威對squat嘅理論
點解唔去康文署要去你到?

康文好多野都做唔到 db唔夠重 無bar d野又舊 人又多 不過我自己覺得FF同pure好好多 起碼唔會捉你入房屌鳩你同圍住你煩你
800蚊一堂pt係咪賺到仆街

康文好多野都做唔到 db唔夠重 無bar d野又舊 人又多 不過我自己覺得FF同pure好好多 起碼唔會捉你入房屌鳩你同圍住你煩你

係貴d 但都幾好

如果康文署同我哋啲設施一樣嘅話 就唔會有咁多人join會啦
800蚊一堂pt係咪賺到仆街

其實算平架啦 出邊啲私人教練起碼千二 三一堂
不過做咗呢份工先知 香港人真係R着數R到癡線
成日聽到啲客講話有冇得再平D 真係想講屌你老母 街市講價呀

你知你地都係海鮮價

其實冇海鮮價 只係優惠期期都唔同
邊到有又平又準既測體脂?

醫院掛 真係唔清楚
點解會請啲瘦mk做教練 我見到佢地教人真係忍唔住笑出聲

人地力威個啲教練都起碼大大份份呃到下啲唔識既人呀

真心好多都好mk

個次有個肥婆過黎sell 望住佢
講左一聲 健身 笑左一笑 我走開左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞