做緊最大型個間健身中心,你問我答

158 回覆
3 Like 146 Dislike

要拖兩新會員喎
Ching搵幾銀個月

2-3萬
有d再勁d 就5-7萬
我算廢個d

你地呢一行做到低級經理都已經普遍月入10萬up?

同埋做咩做親你地呢一行個個都咁鍾意玩名錶

咁又冇咁多
錶係男人都中意 不過無可否認入咗呢行對錶嘅研究多咗
點解會請啲瘦mk做教練 我見到佢地教人真係忍唔住笑出聲

人地力威個啲教練都起碼大大份份呃到下啲唔識既人呀

冇人

唔會啦
新個間加州開左叫Go ji 所以個排先出呢d優惠吸客
唔知有冇巴絲中左伏呢
啲機一早巴改晒啦 任何人上到去都會顯示脂肪過多

部機係真係work 既不過我都覺得個D數比人調整過
不過整體上部機都可以信下既
如果唔信其實你可以出去Check 出面都有呢D機

生物電流阻力分析

即是俗稱的脂肪磅,透過身體不同成份如水、肌肉、脂肪的電阻,估計身體的脂肪量。較準確的脂肪磅如健身室的InBody會從手掌及腳掌釋放微電流流經全身,只靠腳掌的脂肪磅相對不太準確。

優點:

a. 容易操作
b. 省時間
c. 價錢相對較平

缺點:

a. 會受身體水份多少而影響測量結果,同一天早上和晚上的結果都可以有很大出入
b. 測量結果只能作參考

師兄西利
咁啲教練其實有冇料?
我見有啲肌肉都唔多舊係到教人

唔識操既 我哋係唔會俾佢教人嘅
因為如果萬一教錯左個客 搞到個客傷左咁咪仆街
間唔時見到d女教練幫男人鬆下肌肉
要點先有依個服務
要點先有依個服務

男女教練都會幫啲客拉筋嘅
要點先有依個服務

男女教練都會幫啲客拉筋嘅

買佢哋啲教練堂咪有
依家簽一兩年,月費幾錢到

唔會啦
唔知有冇巴絲中左伏呢

你指你公司定高脂

唔會啦
唔知有冇巴絲中左伏呢

你指你公司定高脂

高脂
依家簽一兩年,月費幾錢到

2年320
1年432
咩月份報最平?之前miss 左三人同行

25仔
wu cfu係咪呃鳩人

佢有啲野講得真係岩既 叫人唔好盲跟外國人操
不過佢扮到太撚過正義撚 邊撚到甘多呃人
其實最主要係睇個sales係咩人 因為好多sales唔會話因該個一千幾百幾去呃人

sales 十個有十個都呃人,之前PCCW netvigator有個街站sales,夠膽同我講PCCW 500MB光纖快過和記 1000MB光纖,因為PCCW出海快過和記,仲話和記係好舊的公司,家陣冇乜人用和記

之後PCCW有個師傅上門幫我裝光纖,我問佢PCCW出海係咪快過和記,佢話一樣,冇乜分別

PCCW 500MB光纖公屋價係168蚊月費,30個月約,sales話幫我呃多6個月免費,要訛稱係由HKBN舊客戶轉PCCW

而和記 1000MB光纖公屋價係188蚊月費,24個月約,送多9個月免費,所以頭9個月唔駛俾錢,前後33個月

家陣好後悔冇裝到和記 1000MB光纖,剩係用PCCW 500MB光纖,加多20蚊月費就可以由500MB轉1000MB,俾個sales呃左

和記 斷線斷到你嘔

24或36都平280 3年 320 2年

25仔

人地做運動姐
wu cfu係咪呃鳩人

其實最主要係睇個sales係咩人 因為好多sales唔會話因該個一千幾百幾去呃人

sales 十個有十個都呃人,之前PCCW netvigator有個街站sales,夠膽同我講PCCW 500MB光纖快過和記 1000MB光纖,因為PCCW出海快過和記,仲話和記係好舊的公司,家陣冇乜人用和記

之後PCCW有個師傅上門幫我裝光纖,我問佢PCCW出海係咪快過和記,佢話一樣,冇乜分別

PCCW 500MB光纖公屋價係168蚊月費,30個月約,sales話幫我呃多6個月免費,要訛稱係由HKBN舊客戶轉PCCW

而和記 1000MB光纖公屋價係188蚊月費,24個月約,送多9個月免費,所以頭9個月唔駛俾錢,前後33個月

家陣好後悔冇裝到和記 1000MB光纖,剩係用PCCW 500MB光纖,加多20蚊月費就可以由500MB轉1000MB,俾個sales呃左

和記 斷線斷到你嘔

我都俾個有線寬頻fake左。。。跟住問返啲人話有線狗都唔屌

唔會啦
唔知有冇巴絲中左伏呢

係咪megabox 依家拉緊客果間
之前簽左一拖二

sale 自己搵多兩條友夾我

30個月,月均180

如果50月就150
wu cfu係咪呃鳩人

和記 斷線斷到你嘔

利申:PCCW EO 姐係機樓同事
照道理黎講呢 Pccw係會做埋香港寬頻同和記
雖然佢地有自己既機樓 但佢地唔夠我地多
Cover唔晒全香港 所以其實冇話邊個快啲
但其實依家講梗寛頻上網真係我地公司係最好
唔係賣廣告 我地全港每一個區都有一個機樓
淨係灣仔已經有三間
其實快唔快好睇走fibre個個 因為光纖好脆弱
屈一屈都有機會影響到個傳輸速度 會出現lost

所以唔好比啲sale誤導 其實佢地乜柒都唔識
上門師父都未必夠我地清楚機樓運作

睇地區啦巴打
點解你地sell野果d人又唔大隻 又唔好抽 但又串柒柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞