救命 有冇巴絲都有魚鱗症?

294 回覆
8 Like 2 Dislike
天生 小學成日比人笑

絲打你已經好過我
毛囊角化
以前都有魚鱗症 仲比男同學笑哈密瓜
依家算得返腳踝對上有輕微魚鱗症
但毛囊角化依然繼續
依家買左啲曼秀雷敦同小林製藥針對毛囊角化既藥膏搽
我諗絲打你個case算輕微 應該好快搽得好
下個月去日本打算買埋啲有尿素既lotion返黎搽
睇過shiseido好似有
有冇巴絲有其他推介

毛囊角化+1

手定腳黎 冇乜野 好似毛管棟咁姐

似係大脾
然後會成日比人問你係咪好凍
天生 小學成日比人笑

絲打你已經好過我
毛囊角化
但毛囊角化依然繼續
有冇巴絲有其他推介

毛囊角化+1

似係大脾

我係有埋印個隻

原來係病黎
幾年前開始有,一路以為乾冇理到
成因係咩?其實自己都覺得好核突
係咪多啲搽cream就可以好轉
我都有
不過暫時係好輕微
真係唔知係病
而家手同腳都有d鞋鞋地
有咩方法唔好惡化落去
天生 小學成日比人笑

絲打你已經好過我
毛囊角化
但毛囊角化依然繼續
有冇巴絲有其他推介

毛囊角化+1

似係大脾

我係有埋印個隻

我都有啊
搽左啲藥膏望落淡左
但前幾日出去玩
係陽光底下又明顯返
係咪同上面講過既曬完太陽啲色素會出返黎一樣道理
我全身濕疹咪仲核突
屌!原來係一種病 我重以為自己只係皮膚乾左d
其實唔核突 只係似皮膚乾 各位加油
密集恐懼症者表示
細個對腳啲皮膚好似巴打個肚咁
大個消失咗

巴打可以等到2字頭睇吓會唔會好啲
小腿好過樓主個肚少少 不過腿毛多 冇咩人留意到
手腳都有 仲會反光 成日俾人笑用嚟照鏡
搽完cream嗰吓會覺得好好多 但兩秒之後又還原返
有呢個病嘅巴絲 沖涼應該唔好用太熱嘅水呀
雖然我無 不過我啲皮膚都係乾個批 沖完熱水涼會更乾 所以應該要留意下 加油
全家都有 遺傳皮膚病
我得隻腳有,但唔嚴重
要keep住揸有尿素嘅cream先有用

但我覺得斷唔到尾
我呀哥嚴重過我
日日揸 揸足廿年都仲係咁
最多係冇咁嚴重
手腳都有 仲會反光 成日俾人笑用嚟照鏡
搽完cream嗰吓會覺得好好多 但兩秒之後又還原返

屌 我都俾人笑過隻腳反光
勁仆街 有皮膚病我都唔想
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/27/164154_21d8b4ff9a3ada6e5a7ffc612eacf782.jpg[/img
原來係病黎
幾年前開始有,一路以為乾冇理到
成因係咩?其實自己都覺得好核突
係咪多啲搽cream就可以好轉

頭先覆啲唔覆啲
我都有 不過唔嚴重
但一到冬天會乾到裂兼爆晒拆
再加濕疹
不過後來我係沖完涼搽lotion再加甘油好返晒
但呢個動作一定要365日冇間斷做
否則會出現返 so far四年都冇再翻發
冇睇醫生冇食過藥同搽藥膏
甘油好平 一枝廿幾蚊 希望幫到手
好少事姐,咁叫嚴重,傷口都冇個
圖呢

好少野姐

戈戈

有乜問題 個個都咁架啦
樓主 我手腳大範圍都有 仲要女仔 已經好多年 好希望呢個po可以幫我消除佢地 睇過e生 一句帶過話黑色素消除唔到 冇得搞 夏天岀街冇著過短袖 好怕一世都咁 冇人要 樓上既a酸有冇人有多啲資料同係咪帶係有用 係既話我會即刻狗衝 有時望到其他女仔白白淨淨帶係好羨慕喔
樓主 我手腳大範圍都有 仲要女仔 已經好多年 好希望呢個po可以幫我消除佢地 睇過e生 一句帶過話黑色素消除唔到 冇得搞 夏天岀街冇著過短袖 好怕一世都咁 冇人要 樓上既a酸有冇人有多啲資料同係咪真係有用 係既話我會即刻狗衝 有時望到其他女仔白白淨淨真係好羨慕喔
Google完訓唔到 屌
我都有唉 可以拎個身做濕度計 好似今日咁 望望隻手 又知今日好乾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞