【李家超】當年徐步高案究竟有咩秘密?

358 回覆
1122 Like 12 Dislike
瞓咗喺樓梯
射完要放返入槍袋
隻手肘要向後彎曲
就會撞到石級
做呢個動作可能要挺起個身先收得返支槍
但佢受咗重傷就嚟死
其實都幾明顯係屈

六年前打劫銀行有證據點解要等六年後人死咗先一併處理

更何況徐經濟狀況似乎唔係問題
最重要係佢只係射左5飛 呢種情況下正常人都冇可能會收返支槍 個精神係好緊張都唔知幾時會再有危險 佢仲有一飛未射點可能會收槍咁自信,唔好忘記佢自己都中左槍
佢出現係果到 可以好多原因架
查到野都可以出現係果到
枝失槍得牛皮膠紙上面有徐步高dna
成枝槍都係洗家強dna 仲有2個神秘人既dna
之後化驗師話可能啲血淨係沖走左徐步高既DNA
重點係兇器都證明唔到真係佢用 都可以話佢殺人
杜琪峯 韋家輝
套《神探》結局

好似隧道當晚的情景
個第4者

又係度屈徐步高係影子計劃其中一員
冇證冇據

你呢個問題佢既講法係合理,佢話尖沙咀槍案先搵到梁支槍 所以先link到返去01年
徐步高案幕後黑手現形
https://lih.kg/drBohT

而當年死因庭亦都罕有咁將已死既徐步高
係死因庭上判定佢係之前梁成恩同麗城劫案既兇手

係法庭判一個已經死左
無辦法幫自己伸冤既人做兇手
當年亦都被人非議

死因庭經三十七日馬拉松式聆訊,判定警員徐步高是連串案件兇手。

學 者 稱 死 因 庭 裁 定 兇 手 罕 見

法 律 學 者 張 達 明 表 示 , 死 因 庭 的 職 能 ,
原 本 只 限 於 找 出 死 者 的 死 因 ,
今 次 點 名 誰 是 兇 手 很 罕 見 。

http://cablenews.i-cable.com/feature/GunShot/

雖然個官今年判胸案,但當年佢又叫陪審團唔好理專家講野,果d專家就幫警方
其實係掉返轉,而家徐步高比人判係01年殺手 但證據好弱
所以先有論調話佢係影子計劃一員黎解釋
重有佢暗中調查老懵懂個啲又係解釋唔到點解
會唔會同佢想考g4有關
比卡超個樣仲狠毒過林病
三白眼仲勁過佢
G4唔係只係保護外國訪港嘅官員咩?
有時有啲事做咗或知道都想同人分享
又或者根本有人要殺徐步高
第一代黑警孤狼
成日覺得佢個樣冇陽氣,
好似俾人落降頭,榨乾榨盡,怨鬼纏身咁
寒戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞