【李家超】當年徐步高案究竟有咩秘密?

358 回覆
1122 Like 12 Dislike
https://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E5%BE%90%E6%AD%A5%E9%AB%98%E6%A7%8D%E6%93%8A%E6%A1%88
生前跟蹤政治人物惹聯想
徐步高生前曾跟蹤政治人物,目的成謎。多名網台主持及專欄作家均認為徐步高案疑點重重,陳雲海與翁靜晶曾主動關注調查,雲海更聲稱「查到啲嘢」,但調查期間指有來自警方重案組的人來傳話,着他不要再查,「否則會送命」。由於沒有充分證據和牽連甚廣,雲海最後只表示「真相不能透露」。

當年有份查嘅就係李家超,究竟有咩係唔可以再查?
李家超而家做埋政務司,,當年聞到味嘅雲海會唔會有危險
雲海酒呀
英國特工
走咗再慢慢講啦 而家網絡咁發達
真係痴撚咗線,咁都有得做政務司
的確唔可信
我認為仲要參考埋鄰國點樣睇你
用人性同世界史觀點出發,就會睇到好多野
lm
梟?

死咗果2個梁成恩同曾國恆仲要咁啱得咁橋都係出名爛賭
以前當雲海痴線
點知原來
你嘅推論係?收錢做黑手?
當年都無乜感覺,無話徐sir係魔警呀痴咗線呀
淨係覺得佢可能同其他驚犬有牙齒印所以咁狠
點知依家先知原來徐sir係孤狼,隻身一人抗犬群
就係咁先有得做..支共不嬲邊個仆街D就邊個上到位
爛賭鬼爭落成身街數有乜做唔出

更加橋既係上到法庭,佢兩個啲屋企人都係話佢地已經戒賭,需知道曾國恆係爛賭到老婆走佬
徐步高當年真係有先見之明
可惜出師未捷身先死
有興趣可以上YouTube睇下影子計劃

徐步高可能真係其一
當真係有影子計劃
如果徐sir真係影子計劃點會咁高調出嚟七一遊行
打完劫可以十分鐘內返到警局再上警車返去案發現場

但無抵觸嫁喎 佢本身就係鍾意出風頭 又上百萬富翁
做呢d嘢仲咁撚高調
上百萬富翁還百萬富翁
出嚟七一遊行仲要咁搶fo
就即刻trigger到曱甴隊提防你啦

就算佢係一部分都應該後期痴撚咗線俾人踢出計劃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞