【李家超】當年徐步高案究竟有咩秘密?

358 回覆
1122 Like 12 Dislike
咁呢啲又另一回事
咁社會氣氛咁差 自殺率梗係高
個排好多人壓力好大

但徐步高被人屈呢單我又覺得大機會
我唔係為徐步高翻案
https://lih.kg/1408544
唉,正人君子
徐sir

香港唯一白警
比加超係咪三白眼🙄️
狗官狗共就唔代表要捧條搶劫犯做英雄
就算狗官辦案粗疏 都唔代表老屈
成堆所謂疑點 就係報紙到找不同
好似佳仔
師兄準備考做狗?
傾過兩句知人儲蓄有幾錢
唔通兩句就屌人咩 咁梗有禮貌
我唔係作供 或者結論徐係咪有錢有禮
而係當我觀眾 陪審團咁聽到呢段話信唔信

我好懷疑係打手三毛玩膠既人 學浮屍案講兩句手足
班真心膠信撚到十足
陰謀論又當證據 幾份報紙亂打又話證據矛盾
so called陳彥霖老*母墜樓講到明男屍又唔當證據

打手五毛三毛港共死全家
屌你老母 依加呢句難聽過屌人老母
你老母就俾狗屌 你全家都做狗
講中你嬲?
有無跟開陳雲海既回應下 長短杆問題

雲海攻擊 失槍論點
網友回應 長短杆唔同
有無人正面反擊?

我順便想問 軍裝可以帶槍收工?
上下三白眼嘅人一般嚟講都係冇血性

即係冇同理心
雖然好多內情,但隧道果晚佢真係係槍戰現場,都係警員岩岩打完簿個位。

佢既出現唔係巧合,只係似有同伴同未必同2001兩單案有關。但06年單案佢都唔似完全乾淨。
就算係死因庭個講法,佢用果支都唔係自己既配槍,唔需要帶槍收工
講唔中先嬲 講中有咩值得嬲
邏輯上講唔通就唔好為駁而駁啦
你無心就行開啦
成個黃圈就帶去陰謀論
樓上2019個post疑點質量有幾低自己睇下

721應該集火過呢單啦 撐個劫匪為左打李家超游乃強
咁既然無用自己槍 又唔帶槍
追問徐步高枝槍係咪無核心
話呢支槍就係梁成恩支失槍係重要關鍵將呢單案同01年兩單案連埋一齊
但連結都係好軒強,比如係銀行打劫案睇個蒙過打格既cctv睇到件紅色衫又反轉又logo

隧道案既彈殼數量同位置一樣離奇
你有咩證據證明佢係劫匪
重有關黃圈咩事
連登係為黃圈而開?
P牌仔真係P牌仔
你講得岩
雲海講既係 另一把槍 想指地盤槍就係梁成恩槍 先係真犯案槍
如果地盤槍唔係梁成恩槍 甚至係舊款 更唔成立
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞