英國街訪談蘋果日報被逼停運 有中年人說:我們虧欠了香港

237 回覆
857 Like 18 Dislike
係架,無得唔俾架,所以英國最多只可以學葡萄牙俾護照香港人,佢就係衰在無依樣,割香港佢無問題架

點解英國政府要為咗個香港要英國本土一齊攬炒,用下個腦啦你
長期係咁, 一直係到屈香港個風氣係咁, 永遠糾正唔到
大中華膠一生人都係錯
錯到而家都仲未肯醒!

連登間唔時見到幾個 仲係度ff支那賤種會反抗
上一代見唔對路咪走佬
又唔想回歸連發聲都冇
難為我哋要受佢哋種落嘅因
英國佬不嬲做野講利益,香港人意願佢理閪你
真定假, 呢幕離奇同深刻到好似睇緊小說咁....
都可以咁講 或者叫笨實
做多左
笨實即係老實,佢地唔撚係,佢地係想利用人點知被昆返轉頭,叫柒頭先啱
中文老師

差不多先生嘛
五毛不斷改變歷史
中左斯德哥爾摩候群症,無藥救
你當深圳河北邊班老解係木頭啊? 點解英國係第一個西方國家同老共建交啊?就係免得老解打落來香港。

今日老共就咁坐係到死撐無非就係有強大軍力,連美國都唔會輕舉妄動

你真唔好係到鳩啦
同個唔識歷史唔識地理既傻仔講野真係好L 無謂
阿根廷係弱國又內亂點同老共比啊,老共係貪腐不過支軍隊唔弱ga, 仲有陸軍夠強,根本無得比
阿傻仔啊,你知唔知70年代美國既大敵係蘇聯唔係老共啊,你識三國ga? 唔該,你打到咁多字唔係文盲挂?
仲好講黃子華,當年佢:「原島大地小朋友,釣魚台係中國嫁」
韓戰根本係美國唔想打,果時美國主力仲係西德
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞