[IOS/AN]龍珠Z 爆裂對戰(36)又課肝打天下一!!

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
[

記得果時凍華田巴單抽中
都無人屌過佢
人地有討論有參與[/quote]
我有睇資料架唔好走
唔好理d撚樣[/quote]
我見你好似排好後
天下一個幾日唔得閒打?
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕
我唔賣account忍唔到手唔追埋LRF
以往慣例 棄驚後我又一定唔會重生
所以一定係咁先可以出呢個坑

我最怕係下星期一話出新勁卡
唔追又俾人壓價
追又貴過五千

恭喜你退坑 不過我都少上依到算 成班垃圾見都未見過上黎放悶 咩十抽中左LR飯問人係咪好易中個D垃圾 祝你係下個比人捉上山殺左仲要搵唔番 屋企人又比人搶電話捉埋入暗位老強

其實多得呢班人
令我唔想上黎
先會咁大決心退坑
以前未有呢堆人
我都好樂意幫呢邊整圖整合資料
自從多左呢班人
我已經覺得資料根本無人睇
個個純放閃 零討論

記得果時凍華田巴單抽中
都無人屌過佢
人地有討論有參與

我有睇資料架唔好走
唔好理d撚樣

我見你好似排好後
天下一個幾日唔得閒打?

係呀排3萬幾名
好過上次好多啦,上次7萬幾
有1隻老界都好
又要放閃又要cut名
都唔知咩心態
又要放閃又要cut名
都唔知咩心態

Sor
再見各位
已經同人傾好賣帳
唔想再蝕落去
再出多隻LR又跌幾千
而家三隻有兩隻仲有10k
止蝕離場

祝各位下pool繼續中限
錦程巴channel 愈來愈多人睇

仨巴 兩位推巴 生抽巴 仁華巴 凍巴 錦程巴 花巴 加油

得閒都可能上黎吹兩嘴
但會少啦
其他post見

走前可否俾氣我,等我抽中多隻賣10k
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

恭喜你退坑 不過我都少上依到算 成班垃圾見都未見過上黎放悶 咩十抽中左LR飯問人係咪好易中個D垃圾 祝你係下個比人捉上山殺左仲要搵唔番 屋企人又比人搶電話捉埋入暗位老強

係就係仆街左d,不過都係放閃演野姐... 課極都唔中咪算... 唔駛咁重怨氣嘛
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

其實多得呢班人
令我唔想上黎
先會咁大決心退坑
以前未有呢堆人
自從多左呢班人
個個純放閃 零討論

記得果時凍華田巴單抽中
都無人屌過佢
人地有討論有參與

算啦 要走一齊走

連登係衰在公廁
邊有高登咁少毛都未出齊

所以唔想再上依d game post

ON9在平時0討論
一黎就[係咪易抽左?]
之後潛番水

所以個post多左人放閃之後

我都少左留言好多

呢幾日轉番去玩PC game friday the 13th仲好玩

開始連體力都無清

番工搭車先攞隻game出黎篤下

老老實實,再玩埋呢D低機率真限+狂出新卡cap水取代舊限

早日棄坑都係件好事

其實多得呢班人
令我唔想上黎
先會咁大決心退坑
以前未有呢堆人
自從多左呢班人
個個純放閃 零討論

記得果時凍華田巴單抽中
都無人屌過佢
人地有討論有參與

算啦 要走一齊走

連登係衰在公廁
邊有高登咁少毛都未出齊

ON9在平時0討論
一黎就[係咪易抽左?]
之後潛番水

我都少左留言好多

呢幾日轉番去玩PC game friday the 13th仲好玩

開始連體力都無清

早日棄坑都係件好事

官方根本唔care, 狂出新咭根本想搵埋尾水hea 做,遲下出超爆裂Hero

其實多得呢班人
令我唔想上黎
先會咁大決心退坑
以前未有呢堆人
自從多左呢班人
個個純放閃 零討論

記得果時凍華田巴單抽中
都無人屌過佢
人地有討論有參與

算啦 要走一齊走

連登係衰在公廁
邊有高登咁少毛都未出齊

ON9在平時0討論
一黎就[係咪易抽左?]
之後潛番水

我都少左留言好多

開始連體力都無清

早日棄坑都係件好事

官方根本唔care, 狂出新咭根本想搵埋尾水hea 做,遲下出超爆裂Hero

超爆裂Hero
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

係就係仆街左d,不過都係放閃演野姐... 課極都唔中咪算... 唔駛咁重怨氣嘛

我無怨氣呀 不過係唔鍾意d人失驚無神上黎放個閃就走人姐 咒佢未咒佢?唔通龍珠都要積口德
依家唔係講緊我課極唔中嘅問題 係我唔撚鍾意d人見都無見過嘅撚樣入黎放個閃就走 你吹我我漲咩 係小圈子架啦 咁點 你好人好姐嘅上黎討論緊係無問題 但你上黎淨係為放閃嘅 我未祝你全家安好咯
依家唔係講緊我課極唔中嘅問題 係我唔撚鍾意d人見都無見過嘅撚樣入黎放個閃就走 你吹我漲咩 係小圈子架啦 咁點 你好人好姐嘅上黎討論緊係無問題 但你上黎淨係為放閃嘅 我未祝你全家安好咯
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

我無怨氣呀 不過係唔鍾意d人失驚無神上黎放個閃就走人姐 咒佢未咒佢?唔通龍珠都要積口德

上連登見d 人貼圖放閃你都咁認真係你on9
仲講咩祝人屋企俾人老強
想問下 新手應該抽知機定草石等神up
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

仲講咩祝人屋企俾人老強

係呀我係咁架喇 係你地先會話算啦算啦 當睇唔到 咁同助長班垃圾有咩分別 我真係睇唔透
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

仲講咩祝人屋企俾人老強

係呀我係咁架喇 係你地先會話算啦算啦 當睇唔到 咁同助長班垃圾有咩分別 我真係睇唔透

琴日又課左兩pack 40連得兩隻知紅毛
戒課買部switch黎玩下算啦

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

仲講咩祝人屋企俾人老強

我無課啦 我屌佢地根本唔係因為我自己課極唔中 係風氣問題 個個淨係上黎放閃就走 咁洗傾咩 開個post叫放閃區算啦
想問下 新手應該抽知機定草石等神up

Push
冇左大亂交
大波一又完埋
新超激又未有
唔係手賤抽屬POOL唔通討論今日潛玉關亂入左幾多場咩
冇左大亂交
大波一又完埋
新超激又未有

3場
再見各位
已經同人傾好賣帳
唔想再蝕落去
再出多隻LR又跌幾千
而家三隻有兩隻仲有10k
止蝕離場

祝各位下pool繼續中限
錦程巴channel 愈來愈多人睇

仨巴 兩位推巴 生抽巴 仁華巴 凍巴 錦程巴 花巴 加油

得閒都可能上黎吹兩嘴
但會少啦
其他post見

第個game都唔好課咁勁啊
冇左大亂交
大波一又完埋
新超激又未有

咁你地未繼續放閃咯

仲講咩祝人屋企俾人老強

我無課啦 我屌佢地根本唔係因為我自己課極唔中 係風氣問題 個個淨係上黎放閃就走 咁洗傾咩 開個post叫放閃區算啦

有咩風氣問題, 上黎講課一皮都唔中就得, 講一抽即中就唔得?
第一, 我覺得放閃問題又唔係好大, 抽野係隻game 其中重要一環, 隻game 既野都唔貼得我都唔知咩貼得。
其次, 自己抽中好野, 身邊冇fd 玩, 一定係上討論區唒嫁啦, 抽唔中一樣係上討論區呻, 下下一定要講點通關先係討論?
仲有, 唔好一直賴咩搞到討論風氣差, 有人放閃有人照討論, 一個post 41 頁放閃既留言加埋都未必有4 頁, 唔好再用咩風氣黎做藉口啦

我欣賞你有拍片教學有答好多人問題, 但一見你唔鍾意既野就起唒鋼真係好小學雞, 仲要拎咩討論風氣做擋箭牌好肉酸。

仲講咩祝人屋企俾人老強

有咩風氣問題, 上黎講課一皮都唔中就得, 講一抽即中就唔得?
第一, 我覺得放閃問題又唔係好大, 抽野係隻game 其中重要一環, 隻game 既野都唔貼得我都唔知咩貼得。
其次, 自己抽中好野, 身邊冇fd 玩, 一定係上討論區唒嫁啦, 抽唔中一樣係上討論區呻, 下下一定要講點通關先係討論?
仲有, 唔好一直賴咩搞到討論風氣差, 有人放閃有人照討論, 一個post 41 頁放閃既留言加埋都未必有4 頁, 唔好再用咩風氣黎做藉口啦

我欣賞你有拍片教學有答好多人問題, 但一見你唔鍾意既野就起唒鋼真係好小學雞, 仲要拎咩討論風氣做擋箭牌好肉酸。

重點:
佢地係咪真係有討論?
隻GAME得抽野可以講?
晒完命潛晒水叫討論

重點:
佢地係咪真係有討論?
隻GAME得抽野可以講?
晒完命潛晒水叫討論

唔好再轉移視線啦, 重點根本唔係佢地有冇討論,只係有d 人見到心理唔平衡姐。
如果佢貼完話一抽中LR, 但佢繼續討論呢?
根本就冇人理咩討唔討論, 一貼完圖就已經屌左啦。
你估有人貼張十抽全sr 既圖出黎跟住走左去有冇人屌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞