[IOS/AN]龍珠Z 爆裂對戰(36)又課肝打天下一!!

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我要LR悟飯啊
All in 都抽唔到, 人地一抽中
&@(#^&@(^#(@*^#@

做乜鳩

單抽之前抽左好撚多個十連
我要LR悟飯啊
&@(#^&@(^#(@*^#@

千幾蚊叫allin?

得千幾蚊都拎晒去課金

千幾蚊算好輕課啦
鐘意得龍珠大部分都7/80後
個個都出黎做左十幾年野,有一定經濟能力
個個都萬萬聲咁課

Bandie 呢隻game都搵唔少

細路哥冇經濟能力
見d 巴打話課萬萬聲, 我先知呢d 食住fans 水既game 咁好搵
見d 巴打話課萬萬聲, 我先知呢d 食住fans 水既game 咁好搵

唔係你估
滕訊昇得咁勁,係手遊呢度都執唔少

唔係你估

手遊果種賺錢能力應該高過以前online game,
細個想玩魔力月費都冇錢俾, 依家手機game 反而有好多有能力俾得起錢既人玩

同埋呢隻game, 其實玩法好悶 fd 問我有咩好玩我都答唔出, 真係儲圖鑑咁玩
我要LR悟飯啊

之前all in左100石
(曲)

唔係你估

手遊果種賺錢能力應該高過以前online game,
細個想玩魔力月費都冇錢俾, 依家手機game 反而有好多有能力俾得起錢既人玩

同埋呢隻game, 其實玩法好悶 fd 問我有咩好玩我都答唔出, 真係儲圖鑑咁玩

一定高
我要LR悟飯啊

之前all in左100石
(曲)

我allin左50石
極隊會點組?
極隊會點組?

極屬宜家火力最猛係邊隻?
新手, 買左隻AC返黎
想問下速M達可以點升技?

如果食老界係咪佢呢D可以LR優先食?
新手, 買左隻AC返黎

食技果隻m達可以昇技
不過呢隻都唔易抽

LRM達我覺得值得餵
新手, 買左隻AC返黎

食技果隻m達可以昇技
不過呢隻都唔易抽

LRM達我覺得值得餵

2技技M同8技真係好大分別
極隊會點組?

LR大波
極隊會點組?

睇你有咩人嘅姐
極隊會點組?

Rose Black 爛面 LRB LRM 力邪
新手, 買左隻AC返黎

食技果隻m達可以昇技
不過呢隻都唔易抽

LRM達我覺得值得餵

好, 唔該晒
BTW, 如果有得揀, 新手用邊隻LR起手好D其實
極隊會點組?

LR大波

m達 大波
唉屌
病左幾日 冇上黎

最易dok 應該係大波 係刷錢麻煩
借隻45
但威力最力係lrf
m達要dok 新手可能有少少難
極隊會點組?

我自己咁玩
好好link
極隊會點組?

唔計抽既LR呢
Rose black 爛面 速菲 LR35 力邪?

最易dok 應該係大波 係刷錢麻煩
借隻45
但威力最力係lrf
m達要dok 新手可能有少少難

係, 打唔到上去上面打章
極隊會點組?

我自己咁玩
好好link

又曬命
隻兔仙人可以點打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞