[IOS/AN]龍珠Z 爆裂對戰(36)又課肝打天下一!!

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
想問LR35 是咪潛會心20 ?
隻兔仙人可以點打

搵悟空少年期打
隻兔仙人可以點打

搵悟空少年期打

但係完全打唔入扣得幾百
隻兔仙人可以點打

搵悟空少年期打

但係完全打唔入扣得幾百

搵體果隻
Dk左佢就大大力
或者用blue係咁反擊
見d 巴打話課萬萬聲, 我先知呢d 食住fans 水既game 咁好搵

唔係你估
滕訊昇得咁勁,係手遊呢度都執唔少

手遊果種賺錢能力應該高過以前online game,
細個想玩魔力月費都冇錢俾, 依家手機game 反而有好多有能力俾得起錢既人玩

同埋呢隻game, 其實玩法好悶 fd 問我有咩好玩我都答唔出, 真係儲圖鑑咁玩

一定高

本身都比足會費
每半個月黎一次 仲愈黎愈難中

大炮潛會心包冇死
見d 巴打話課萬萬聲, 我先知呢d 食住fans 水既game 咁好搵

唔係你估
滕訊昇得咁勁,係手遊呢度都執唔少

手遊果種賺錢能力應該高過以前online game,
細個想玩魔力月費都冇錢俾, 依家手機game 反而有好多有能力俾得起錢既人玩

同埋呢隻game, 其實玩法好悶 fd 問我有咩好玩我都答唔出, 真係儲圖鑑咁玩

一定高

本身都比足會費
每半個月黎一次 仲愈黎愈難中

咪就係
極隊會點組?

Rose Black 爛面 LRB LRM 力邪

我自己咁玩
好好link

6 限定,一路好走

大炮潛會心包冇死

thanks

大炮潛會心包冇死

thanks

屌手殘其中一個揀錯咗連擊

大炮潛會心包冇死

thanks

有咩問題,未請教

大炮潛會心包冇死

thanks

有咩問題,未請教

LR連擊出必只會出12氣
回避完全係垃圾 我得啲無力嘅support先會潛回避

大炮潛會心包冇死

thanks

有咩問題,未請教

大炮潛會心包冇死

thanks

有咩問題,未請教

無力助攻卡 都係開左會心
得真係盾先有點閃避
幾時出新限 我撒旦準備好啦
打完天下有石十連,點知中左。係咪易中左好多?

呢轉抽左千幾蚊都無

係好易中,單抽中兩隻
老界餵rose定ooo好?
點解我打左咁多場z-hard既神魔娜美戰士都係跌得兩隻魔童 係咪第一關無咁易跌,仲想打定十幾隻比wiki升技
點解我打左咁多場z-hard既神魔娜美戰士都係跌得兩隻魔童 係咪第一關無咁易跌,仲想打定十幾隻比wiki升技

慢慢打 反正wiki點都無力

慢慢打 反正wiki點都無力

Real?咁我每個星期hea打下算

抽到NXXX就玩知隊啦 點解NXXX同其他果D攻擊力差咁遠 同埋想問下SR黎講邊隻升得過
刷LR魔童10技係咪今日個個強襲?
http://dokkan.info/event/416

大炮潛會心包冇死

thanks

有咩問題,未請教
[im]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/29/232157_36e34bfb3d519d49621a4eee6cec2b03.jpg[/img]

全落會心又唔會特別高攻,所有野都係%

高lv 係的比 低lv 易出,若唔係主力輸出卡,主要集中大部分係會心已經夠;lv 20 唔會特別易出 lv15 好多但無揀其他就真係連機會都無

就用剛打c 路為例,第一次5隻c 路仔,1 RD 開左一次會心,一次連擊,一次閃避
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞