[IOS/AN]龍珠Z 爆裂對戰(36)又課肝打天下一!!

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
屌你老母呀仆街 係第14算15連勝嘅最後一場比人出技秒呀

有咩慘得過隻npc狂走唔同你打贏你步數

係咪掛住執膠
先家先900萬,幾時可以3000萬

又而家開始打到完場,廿倍應該得掛

生抽巴
打夠3千萬就收手?

本身想keep 1000內,打打下發現根本會打死人,所以打到4千幾萬就收手等派彩算

我幫兩個acc打上1千萬同20連算
之前on99咁用blue打,點知自己原來砌到隊拉人LRB秒

係呀,勁多人放LRB出黎,好易刷

係咪掛住執膠

我試過撞正知杜開超必。咁岩超3達檔左都扣一半血
新手係咪唔洗晒時間打天下一

又唔係
唔追排名 打夠3000萬分送6隻老界
d石一路打落去又會回返比你 算抵打

新手邊有可能打到3000萬
我重生帳就放棄打天下一今屆
等dk哂啲卡先
唔沖分打天下一啲獎品又唔係吸引
頭先打一隊...
M達行頭...
中間打全部培植人...
打完得5千幾分...
真正報復世界...

今朝影低 4-6位死都唔肯放過我
大家一齊追到3600萬喇 星期日都冇得休息下
頭先打一隊...
M達行頭...
中間打全部培植人...
打完得5千幾分...
真正報復世界...

係咪掛住執膠

執到剩4下
諗住夠時間追
點知愈追愈走仆街
我以為npc老奉就完會埋黎同你打

今朝影低 4-6位死都唔肯放過我
大家一齊追到3600萬喇 星期日都冇得休息下

巴打個組咁多痴線佬

同依個日本仔磨左2日 1個鐘前佢停左手
我懷疑佢放棄
40抽0SSR之後今日一抽新細飯
終於有番動力玩
終於有番動力玩

3200 萬睇黎都入唔到一萬, 又要再打了
3200 萬睇黎都入唔到一萬, 又要再打了

上次3200萬已經係6000名
仲要已經係最後一個鐘既排名
依家仲有6個幾鐘 個分仲有得升 真係痴線
15連斷左不打了
雖然6隻老界超吸引
但一定打唔切
跟本第一日唔肝實3000萬唔到
15連斷左不打了
雖然6隻老界超吸引
但一定打唔切

第一日至少打1500-2000 萬先啦
15連斷左不打了
雖然6隻老界超吸引
但一定打唔切

第一日至少打1500-2000 萬先啦

老界可以不拿
潛玉要拿呀

又係佢

又係佢

又係佢

絕過wiki隊

又係佢

絕過wiki隊

應該放UR培植人
終於有番動力玩

先家先900萬,幾時可以3000萬

又而家開始打到完場,廿倍應該得掛

我係打廿倍,打贏一次50萬
無大波打到想吐
屌打到3500萬都係得第三,第四個個跟得好貼
屌打到3500萬都係得第三,第四個個跟得好貼

我果組頭3個已經過4000萬
第一果個就5000萬
睇黎都係冇得打,穩穩陣陣頭10算
每次天下一先1隻魔童
點先可以4潛10技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞