[IOS/AN]龍珠Z 爆裂對戰(36)又課肝打天下一!!

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
刷LR魔童10技係咪今日個個強襲?
http://dokkan.info/event/416

係, 同名就得

係, 同名就得

要dk左先食?
老界餵rose定ooo好?

rose

係, 同名就得

要dk左先食?

我一般Z覺醒上SSR就食有50%
超強襲卡DK要莊子+海龜章, 比較煩
打完天下有石十連,點知中左。係咪易中左好多?

係好易中,單抽中兩隻

之前升035搞到冇哂界王神劍…
隻兔仙人可以點打

打hard啦 12act5章
Zhard 20act 得7章
幾時派飯?
幾時派飯?

今日(掛)
爛面打極都唔掉卡 得20%掉率真係好低
再見各位
已經同人傾好賣帳
唔想再蝕落去
再出多隻LR又跌幾千
而家三隻有兩隻仲有10k
止蝕離場

祝各位下pool繼續中限
錦程巴channel 愈來愈多人睇

仨巴 兩位推巴 生抽巴 仁華巴 凍巴 錦程巴 花巴 加油

得閒都可能上黎吹兩嘴
但會少啦
其他post見
再見各位
已經同人傾好賣帳
唔想再蝕落去
再出多隻LR又跌幾千
止蝕離場

得閒都可能上黎吹兩嘴
但會少啦
其他post見

仲有別想巴 同 頭巴
再見各位
已經同人傾好賣帳
唔想再蝕落去
再出多隻LR又跌幾千
止蝕離場

得閒都可能上黎吹兩嘴
但會少啦
其他post見

黎明巴
願你今夜別離去
個名
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕
我唔賣account忍唔到手唔追埋LRF
以往慣例 棄驚後我又一定唔會重生
所以一定係咁先可以出呢個坑

我最怕係下星期一話出新勁卡
唔追又俾人壓價
追又貴過五千
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

恭喜巴打脫坑

唔玩都來吹下水
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

恭喜你退坑 不過我都少上依到算 成班垃圾見都未見過上黎放悶 咩十抽中左LR飯問人係咪好易中個D垃圾 祝你係下個比人捉上山殺左仲要搵唔番 屋企人又比人搶電話捉埋入暗位老強
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

恭喜你退坑 不過我都少上依到算 成班垃圾見都未見過上黎放 咩十抽中左LR飯問人係咪好易中個D垃圾 祝你係下個比人捉上山殺左仲要搵唔番 屋企人又比人搶電話捉埋入暗位老強
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

恭喜你退坑 不過我都少上依到算 成班垃圾見都未見過上黎放 咩十抽中左LR飯問人係咪好易中個D垃圾 祝你係下個比人捉上山殺左仲要搵唔番 屋企人又比人搶電話捉埋入暗位老強

巴打, 坦白講. 度度都有呢d人. 好難避.
有時睇到眼火爆.
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

有時睇到眼火爆.

Block 費事眼冤
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

有時睇到眼火爆.

唔緊要 見一個咒一個
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

恭喜你退坑 不過我都少上依到算 成班垃圾見都未見過上黎放悶 咩十抽中左LR飯問人係咪好易中個D垃圾 祝你係下個比人捉上山殺左仲要搵唔番 屋企人又比人搶電話捉埋入暗位老強

其實多得呢班人
令我唔想上黎
先會咁大決心退坑
以前未有呢堆人
我都好樂意幫呢邊整圖整合資料
自從多左呢班人
我已經覺得資料根本無人睇
個個純放閃 零討論

記得果時凍華田巴單抽中
都無人屌過佢
人地有討論有參與
願你今夜別離去
個名

超巴 天下無不散之林夕

唔追又俾人壓價
追又貴過五千

其實多得呢班人
令我唔想上黎
先會咁大決心退坑
以前未有呢堆人
我都好樂意幫呢邊整圖整合資料
自從多左呢班人
我已經覺得資料根本無人睇
個個純放閃 零討論

記得果時凍華田巴單抽中
都無人屌過佢
人地有討論有參與

算啦 要走一齊走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞