[IOS/AN]龍珠Z 爆裂對戰(36)又課肝打天下一!!

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
2900萬得小組第七
成日決勝一入場就俾人大技打撚死
新手係咪唔洗晒時間打天下一
成日決勝一入場就俾人大技打撚死

道具不能慳
帶鬼係必須
是咪去到9點!?
新手係咪唔洗晒時間打天下一

又唔係
唔追排名 打夠3000萬分送6隻老界
d石一路打落去又會回返比你 算抵打
每次通一晚廿連同一千萬就收手了
是咪去到9點!?

是咪去到9點!?

是咪去到9點!?

佢show果個hk 時間?

食左全餐就算
今日要打2千萬分
先家先900萬,幾時可以3000萬
今日要打2千萬分

又而家開始打到完場,廿倍應該得掛
新手淨係打到7.5倍,望住啲排位好似唔郁咁打到好攰

生抽巴
打夠3千萬就收手?

我已經無打 上次4點開始打打到12點已經30場拎哂所有野

我已經無打 上次4點開始打打到12點已經30場拎哂所有野

我頭20連都係打10倍
之後試打20倍,原來LRB都一樣秒到
早知全部都打20倍
屌你老母呀仆街 係第14算15連勝嘅最後一場比人出技秒呀

我49連 決賽唔小心斷左

生抽巴
打夠3千萬就收手?

本身想keep 1000內,打打下發現根本會打死人,所以打到4千幾萬就收手等派彩算

有咩慘得過隻npc狂走唔同你打贏你步數
打左五千幾萬
唔知保唔保到頭2500

生抽巴
打夠3千萬就收手?

本身想keep 1000內,打打下發現根本會打死人,所以打到4千幾萬就收手等派彩算

我幫兩個acc打上1千萬同20連算
之前on99咁用blue打,點知自己原來砌到隊拉人LRB秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞