Amazon Prime day 2021

678 回覆
16 Like 21 Dislike
會唔會有廣告
我買72x138果款
本身用開
19年底開第一次free prime,一個月俾錢前cut
琴日email再俾一次
好難形容
以前用開IKEA毛巾覺得好薄又鞋
之後就轉用今治
之前去日本100yan店見到有條毛巾寫住日本製。跟住買左條。而加後悔到仆街

當初無買多D。用黎沖涼用。質地超軟。一D都唔hi。而加上網見親D毛巾條條日本仔都接近一百蚊
水牙線邊隻好?
咁又真
邊隻平就買個隻
反正好快會發現中伏
想買 有冇推介
有冇人買廚具
想買壓力煲
今年好似冇咩連登x

以往啲連登枕,連登pad今年都冇晒聲氣

部s6lite過左大半年仲貴過上年BF唔抵屌
主要計外國買到 product
你用支牌去搵?
沖涼用花灑(勁個隻) 射埋

慳番
Panasonic Professional Cordless Water Flosser with Ultrasonic Cleaning Portable Oral Irrigator, White, 1 Count, Pack of 3 https://www.amazon.com/dp/B07R7RJMKP/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_fabc_JPS9HW01Z0Q0C4JQ7VPP

依隻?不過怕好快冇水
有無link
有無ching有jp prime member試下?
小弟無免費prime無得試, 如果真係免運, 想比錢買jp prime都抵
條毛巾無牌子嫁我記得。但就繡住made in Japan,我都好想搵返。我搵到一定買返一百條
全世界得美馬有free去香港
唔好諗太多了
買左兩個第4代
睇你有咩用途啦
我當佢係聲控remote開關房燈同埋直接聲控叫佢play Spotify 好方便
先c,aaron呢d百貨公司都有mij毛巾賣, 成日都減價, 撞啱都好平
利申, 而家洗面果條都係mij, 先c $10貨
直寄香港的話,有機會連 lightning deal offer 都冇埋
燈要用咩牌子先聲控到
淨播歌好似冇咩用
同埋報天氣?
請問邊度睇到 prime 平幾多? 日森同平時冇分別, 係咪因為我未係 prime 會員? 要 sign up 咗先見到 promo? Thx
燈你要買返支援Amazon Alexa就得
出名啲飛利浦嗰隻好似有 我就買咗啲平牌子都成五百幾蚊
其實你買d支援Alexa既電器都可以聲控echo dot
報天氣都有㗎 你當係amazon既Siri 咁啦
配咩HDD抵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞