Amazon Prime day 2021

678 回覆
16 Like 21 Dislike
睇一睇先,thanks

巴打本身用緊?如何?承托ok?
仲用緊一代,請問oasis 查字典反應快唔快
想請教下

買做Belkin soundform,見佢support 110 to 220 V AC

咁我係咪唔洗用變壓器,就咁買個美國轉香港插頭就ok?

thanks
中午見到WD Red 4TB 70$
咁快冇晒
想買HomePod
轉咗買philips 5300 $59
唔使煩電壓
搭多隻對馬戰鬼兩舊幾水
如果寫明input 100 ~ 230V就冇問題

不過小心amazon 會寫錯 上面支 Genius X limited 就係好例子
4月尾收到風D礦佬要買hard disk跟住即上網買定兩隻。而加仲係屋企未拆
CS唔係咁講
都唔知究竟係點
佢係講買完野之後兩日後會比10蚊你。跟住我問左兩句。佢就即刻自己比左…唔講了。廢事一大班人沖入去叫CS。。。
想接
攞上年99蚊32GB黎換
攞上年99蚊32GB RAM黎換
我冇ram
冇得咁計
我做野要用
send 野比客 + backup
不過我唔係十分急用
咪 google drive
再等靚價同 hd 跌先入
似乎你真係唔熟電,建議唔好外國買電器返來用
110v-220v先係唔正常,尤其咁大w數,正常係出兩個電壓版本
電話usb charger咁細w數,世界電壓要安全設計上都好複雜,咁大w數當然唔係做唔到,只係成本好貴,應該唔會好多人攞住個爐去唔同國家,marketing計唔掂數,想佢出110v-220v都係死左條心
國際版,電壓冇問題
利申:用家
通用架,上年先買完
如果識換插頭,可以去5金舖買個3腳插自己換咗佢
Kindle oasis 好吸引想買
Belkin sound form elite有平咩?
有100usd voucher
980pro 2tb $24xx 冇人提
邊度有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞