Amazon Prime day 2021

678 回覆
16 Like 21 Dislike
岩岩仲買到 $417.99 920+(不過21/7 先出貨) ,仲趕得切可以食埋$10 PRIME DAY CREDIT
最後都係買唔到野,原本想keep promotional credit 到black Friday,但只可以keep到 8月7, 都係refund 算。
好抵diu, 已買

講明先,非打手
EVGA 710W 火牛都平 53蚊
之前買最新果支i9 隻牛100-240V
電子野會限死110 V真係好少聽
訓醒睇而家條p5 500GB都要等到7月尾
請問用 USB 取電 定係 火牛? 110 or 220V?
火牛啦 呢啲chur好大電 我比較想知voltage
Amazon同官網好似都冇講
買左SN550 1b打算換落去MacBook Air 2015到
P5好似係用唔到,有無其他1TB推介
搵到了100v - 240v 可以買了
TN panel睇壞眼
👏🏻👏🏻👏🏻
收到
再睇
fire tab 10 plus加keyboardcase呢呢?
用開homepod mini, 是咪買嚟都冇用
要買買多個HomePod 好過啦
我都唔會買啦,冇廣色域,得兩個 HDMI input
已經有兩個homepod mini 玩緊stereo, 但見隻belkin 有差電又咁平, 有d 心癢癢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞