Amazon Prime day 2021

678 回覆
16 Like 21 Dislike
上XDA睇 我都係有支半死既先試
原來美國買有兩個版本 支持Google or Alexa;
香港只有Google 版.
所以Amazon 賣Alexa 都合理

但係無線叉電真係唔work 😭😭
Thank you 巴打

我都有望過list
我用緊iPhone SE 雖然冇寫support
但佢支援 iPhone 8 應該都可以用

同埋充電唔係唔得 只係充完一兩分鐘就停咗..
我都係6月22日order
我22號訂白色
今日收到SF啦
不過連續幾日OT
未有時間拆
試完可以報告一下無線充電有冇問題?
我去兇澤試過Demo 都有同樣問題
諗緊return …

唔該晒
最好拆咗佢睇下使唔使退貨

我今日收到個白色
網面頂個邊位穿咗兩個窿
本身開箱見到入面d件嘅擺位亂咗都心知不妙
啱啱叫CS 落左個replacement

Btw, 係G1S0002 version黎 support Alexa + AirPlay 2
終於有時間拆
不過都有「中伏」
我好奇點解買個喇叭會用咁大個紙盒送貨
點知係嚟個買一送一
睇過試過兩隻喇叭都無穿無爛
無線充電播歌全部正常
都係support airplay+ alexa
不過好似攞咗人地著數咁
我都係同返美森CS講聲
睇下佢想點

你就好
我琴日request 左replacement 今日就話undeliverable 因為package damaged
今日要再搞多次replacement
仲要兩次都中嘉里送貨
又有排等
我搞咗成晚都setup唔到alexa 你點set的?
我用隻belkin app 連咗上wifi
但app入面冇alexa services

直接用alexa add device又search唔到

我其實都未setupAirplay+alexa
OT埋呢幾日先再詳細試

呢隻好似無得咁做
我都收到啦
個盒比雨水搞到有D爛,點解可以無野係出面包一包
想買3腳火牛,邊到有得配
手機語言轉英文就用到
我係英文但alexa個app search唔到隻野
你手機會唔會有地區揀?
如果有,試下轉US/UK

我用Android一轉語言就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞