Amazon Prime day 2021

678 回覆
16 Like 21 Dislike
冇人講過比你prime day用
只不過係prime member promotion買$40送$10之嘛
自己google Super CT-2000 , 你接受到用禁大個變壓咪得囉
美光條ssd咁快比人搶曬
Sorry,我真係無留意係智能焗爐,但真心好心提一句,發熱嘅野,可以就唔好用變壓器。
幾時都係安全d 好。
死左條心罷啦, 15a咁大, 成千都唔知買唔買到火牛, 重要唔知安唔安全, 你想擺個計時炸彈係屋企就當我無講過
Exactly, 然後個變壓器大過部機
最緊要唔好累到上下左右隔離單位, 人地多得你唔少
diu,無為意突然發現部機唔同左,原來兩個user 來嘅。
年尾
有無邊個枕頭夠高…….求推薦
其實就係因為咁我先諗左一諗
諗完就沒然後了
11月
我都係嫌 harddisk 貴冇買到
Google drive 算
有冇link?
昨日買gift card $40
岩岩收到 $10 了
Sor我唔知係唔同左user, 我睇左上面一開始問果部。
不過老實,有心整野食,你買返正常大牌子啦,智咩鬼能,你間屋整千呎咩,肉眼睇用鼻聞真係有用過你鏡頭。
焗爐類你一唔夠熱,其實已經無咩用。你果部就算再多食譜,但其實原料size 唔同已經好唔同。
老婆推介,夠位嘅話,焗爐類就delonghi.
再夠位,過嵌入式真係無得輸。
細部嘅反而rasonic 真係無投訴。
反而平價Panasonic 就唔夠力水
有無人會買router
想買個14TB HDD
俾人炒貴曬
睇seller,一律大陸地址當淘寶

佢寫外國地址就當唔知算,雖然佢可能寫假地址

同埋你留意下seller d名,大陸果D好少用正式英文名字,好多時係拼音字黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞