Amazon Prime day 2021

678 回覆
16 Like 21 Dislike
部野用唔用到airplay? 用到的話送俾人
今日到左, 黑色連唔到google home, 再加上用唔到Google Assistant
iPad 同 iphone 聽歌睇片都要用airplay連接, 冇得自動藍芽連唔知係咪我set 錯, 用Android 睇youtube 用鏡像搵唔到soundform ??
我都買左又係用bns
想問下佢計你幾多磅
啱啱比完錢諗諗下好似唔多對路

amazon明明寫部機355g 即係0.78磅到
bns計我成1.4磅
多左0.62磅差唔多成倍

再對比下屋企部fire 10個紙盒
好難相信剩係個packing都包同到差唔多成部機咁重
懷疑間仆街公司又呃9我磅

之前唔記得買咩又係咁水9我
突少少計多我一磅運費

問完佢個19客服覆都唔撚覆我
屌佢老味
我1.8磅 $41蚊
我係Alfredpoint拎,好似冇得磅
返屋企趕住改機唔記得磅就拆左
剩機就355g,連埋牛,USB線,橙盒就510g,咁樣已經1.12磅啦
仲有外面個紙皮盒未計
條p5出貨之前話5-8號到,出貨之後變咗14號
仲要幾日冇update過status同埋仲未比sf
3件衫1.7磅

6月中買佢寫預計6月28到
6月28未見貨到再睇trackings 6月20件貨離開咗貨倉之後無update
再check話delay到7月6先到,而家個trackings都係無update
我個Nas 係2號停左冇更新過,最後位置同你一樣
你的貨物已被炸毀
我23號買枝Philips sonic care
到今日乜嘢shipping status都俾唔到我
我今日收到都係黑色都係同樣問題連唔到google home
Google home 都搵唔到我隻黑色Belkin.
其實呢批係咪次貨 所以先做特價?
有冇人買到係完全冇問題架

另外 我隻無線充電只充幾分鐘就停 不斷試都係咁…
Amazon有無邊隻 computer screen holding arm推介?
師兄有無改機條link? thx
一樣
我unlock 咗 bootloader 刷做 android tv 界面
唔會再收到update
primeday 係咪每年得一次
師兄有冇教學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞