梁繼璋向D100辭職前跟鄭經翰透露 轉至殯葬行業工作

191 回覆
167 Like 10 Dislike
清。呢單係廿年前㗎啦。

嗰陣做做下節目。第二個星期突然轉曬人。

羅敏莊仲冇得撈添。

後尾係viutv請返佢地講,梁奕倫嫌收聽率唔夠好,冇提前同佢地傾之下,直接趕走佢地。佢自己都承認。所以佢地從此不相往來。

其實嗰陣倫住嚟試嘅收聽率係數一數二。
滿口仁義
你係佢老婆
Never 鳩 up 一定 fuck
好奇佢返到去開咪會講咩偽善嘢
睇到條傻鳩n18啲論點真係笑死
豪仔畀人炒完果日個live已經話咗政府就係想人spin去批鬥梁繼璋
巴打你唔講都唔知藍志剛做過倫住嚟試,因為我未聽過佢個版本,其實佢定范振鋒早d?記得大約90年代尾,我係聽梁奕倫、阿范版本,當時仲未有羅敏莊...
早過范振鋒、阿感。

嗰個年代,只有瘋騷同倫住嚟試入到最受歡迎節目。其他都係903。
咁上心,好有理由相信係家屬,甚至佢本人...
其實D100就肯定係黨共政權眼中釘,梁繼蟑始終於裡面做過七年以上,旁人點都會感覺佢係黃,走到去已經變藍變紅黨台又點會有運行,人地明顯只係當佢政治工具,好快用完即棄,如果做到超過一年就話佢好野!
呀係!你唔講都唔記得阿感,但佢當時唔係常規主持,係專做外勤工作,於某些環節出去做專題訪問...
其實有段時間,星期六下午個Teen power節目都好受歡迎,斌仔阿mor、仲有幾個唔記得名一齊做,好記得有個打怪獸環節,聽住笑到肚痛..
點解無左phone-in
想打去恭喜佢地都唔得
党台當然係殯儀
答咩呢?曱甴五毛.
我出文不嬲係咁出
响高登之前有人吊許冠傑云云
我都係長文多

咁我一定又係五毛+又係許冠傑+又係梁繼璋或親屬朋友啦
開post嘅或反梁繼璋嘅又一定係五毛+D100姓蔡果果唔知乜水啦
on9
正常,係聽眾都知梁繼璋,李麗蕊不嬲唔會回應呢D八掛嘢!
(開始覺得佢地可能同D100响到做Show)
講到港台咁仆街, 豪仔未畀人炒之前, 佢冇走仲留响港台做喎. 又唔見而家反梁果班人吊豪仔?

呢D咪叫「雙重標準」囉!!
班紅匪曱甴閹狗五毛 仲未挑撥離間完?
你都痴撚線
唔出黎講唔通食撚左夾埋炒鳩曾志豪隻死貓佢呀?
宜家 d100 都只係拎返 D 對話出黎証明事前完全唔知情
又係個台錯?
點撚樣背後插刀呀

答啦
撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞