梁繼璋向D100辭職前跟鄭經翰透露 轉至殯葬行業工作

191 回覆
167 Like 10 Dislike
想食兩家茶禮

不過今次之後畀港台用完即棄就玩完
麥潤壽冇去過D100

我由D100開台聽到而家

見證佢興衰 全層海景 變到而家斬一半
好多主持坐緊,留響度果班又冇人識
我都係,從佢未變收費台已經聽,之後課金,香港台連重溫每年$780到之後$1000,仲有長期每季訂購兩個網台節目,到前年頂唔順戇Q不斷屌鳩香港手足,覺得好反感,唔再係我當初認識既D100,今年開始冇再續...
上過d100
好快畀人批鬥係黃台
條友都幾撚on9
港台斌仔過左去,睇黎會頂梁繼蟑個位,做返同一個節目...
其實。。。曾志豪唔係因為梁繼璋入去做而比人炒

如果佢入去做引起連登仔不滿,咁連燈仔有無以同樣既理由不滿係 rthk 電台部入面做野既所有員工?
希望香港重有沉默既權利,尢其如果佢唔係做政治節目。。。

講閪話係仆街,我知道
沉默一樣係仆街,我唔認同
曾志豪當然唔係因為梁繼蟑返去而被炒,其實梁繼蟑返唔返去,曾志豪都一定冇得留低,只不過而家個timing太差,梁繼蟑變成替死鬼,加上佢自己都處理太差而成為箭靶..
送香港殯
唔清楚事主既真正人品 但如果普通人跳槽去死對頭公司 又真係好難同現職上司坦白 有啲小氣上司可能會即時駛橫手背後唱你查禍你逼新公司反晦唔敢請你
佢而家返去頂咗曾志豪個位,喺香港交稅會唔會有人交埋人嗰份?
曾志豪會唔會去頂番梁繼張嗰個位?經常聽上綱上線,估唔到梁繼張係啲咁嘅人,時窮節乃現,唉~
唔該晒 最醒係你
So what? 以前佢做過嘅港台,vs. 現在嘅港台,根本係兩個完全唔同機構。名字,法律地位,地點,硬件一樣之外,已經面目全非。

梁繼璋知道,所有有正常智商嘅香港人,都知道。佢仍樂於回舊巢,同時到最後一刻仍對D100嘅人講大話,只係發放緊一個訊息。
正常有風骨嘅人都唔會咁做啦,咁都冇問題你份人都應該幾狗
無野撈 lor ...
當今次有再有人因 "以言入罪" 而被迫害解僱,
就決定不再沉默了, 更迅速以行動表示...
陰莖陰莖 ...

你呢個係假設間新公司唔識呢個人。

梁繼璋係電台界係資深DJ,做得電台,都唔識佢,一係佢白痴,一係佢弱智。

所以你呢個推論係普通人嚟通口,都還可成立。係佢個情況。係絕對唔成立。
條友擺明係投共啦
垃圾梁
當然,唔排除梁繼璋俾港台擺上台。可能同佢講。請佢返嚟主持瘋騷慶祝2台50周年台慶。

而曾志豪就調到其他節目繼續做。

但最慘係貴花田。話曬佢同貴花田一齊住持過頗長時間嘅瘋騷。佢咁做,同當時梁奕倫一樣,係倫住嚟試趕走李志剛同羅敏莊。
梁繼璋,李麗蕊,邊有人聽呀
藍志剛 點會被趕走
中共電台有黃絲主持入侵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞