梁繼璋向D100辭職前跟鄭經翰透露 轉至殯葬行業工作

191 回覆
167 Like 10 Dislike
獐頭鼠目
梁繼璋已表示近期好多計劃邀請他,即係未有決定。
梁繼璋根本從未有回答姓蔡嘅,係人離職都唔會講去邊。
亦唔關舊公司事,點解要同你講?唔同你講就變咗瞞騙?

Michael未講會去邊 (好明顯當時佢地自己都未決定).
馬上就畀佢D所謂多年朋友 用莫須有之罪拍片狙擊.
還要放D100 facebook置頂 仲要四圍share,
更帶埋人去攪人地youtuble同facebook.

梁繼璋為D100服務多年 亦帶過唔少新人 幫咗D100咁多.
而家Michael一走, 佢D所謂朋友就响佢背後拿刀狂插. 呢D都算朋友?
夠竟邊個忘恩負義呢? 其中一個明顯係姓蔡果個所謂朋友.
「得唔到手 就破壞佢」姓蔡果隻賤種就係做緊呢種事!!

對D100真係好失望 十足黑社會咁 唔畀人走 人地一走就追斬人!!
之前係d 100佢有咩言論
等睇佢俾港台放棄
到時兩頭唔到岸,藍又唔要佢,黃又抵制佢
最後真係要做殯儀
梁繼璋食屎啦
食屎啦
死五毛
又係你呢隻曱甴 港豬A 閹狗賤種五毛响到挑撥離間!!
D100搵唔到錢咩
做rthk真係好唔見得光
星期一開咪點解要同舊公司講呀 關係好就唔會走啦
關係唔好仲同舊公司有乜好講呀白痴仔
死賤種曱甴 Wind123 閹狗五毛!!
今次你做得好差。離間唔到。5毫俾多咗你。
關係唔好。但又俾你話蔡蔡子係好朋友?好亂。

關係唔好嘅好朋友?
”復刻版” 呢條屎橋,唔排除梁某都有份度出嚟。
又多隻曱甴死賤種 昴宿。日雞 五毛!!
好慘。解釋唔到,就只有呢句。
狗噏完未
一向都好撚憎呢條虛偽、把死人聲加語氣又肉麻嘅懶正能量撚
其實你地係唔係弱智都做到五毛打手㗎?

如果係,建議你去啲庇護工場度搵啲人幫手。

政府會因為你地嘅無私,而加冕你地。大紫荊勳章隨時都有得俾你地拎。
唔好話咩 黃絲既標準高
而係因為香港係愈黎愈多 呢D叛徒。
佢做D100,本身即係黃。
入港台一定係想滲透入去,想透過自己暗黃嘅能力,集中力量,對抗高層。話唔定,請佢嗰個就係潛伏係港台嘅暗黃力量!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞