梁繼璋向D100辭職前跟鄭經翰透露 轉至殯葬行業工作

191 回覆
167 Like 10 Dislike
有人為錢乜都做
個梁繼章個樣越睇越似老鼠
唔怪得唔驚俾人督灰
宜家係講緊 18 號就走
21 開新節目
唔係一個人開
係三個
三個人開節目個期唔柒洗夾呀?
急決定一個人開個節目就叫急
三個人開就係預謀
再者
宜家你講緊就算真係要過港台
你大大方方講出黎
你同個台都叫出生入死過
個台都會想盡辦法砌個落台階比你好黎好去
個台最嬲係咁多年兄弟你唔老實
你咁樣 jump ship
聽眾會以為 d100 本身以經知你過 港台
若果 d100 唔出聲咪會做左劊子手兇
祝佢快D真係做殯葬
轉咗工開始聽上綱上線 劇場都幾好聽
佢地三個人夾咗N咁多年 開咪洗鬼預謀咩,
今晚決定 聽日開咪到得啦,
梁繼璋同D100關係咁好 就唔會走啦,

兄弟?一定唔係啦,梁繼璋一走就畀D100某d人响背後狂插!!
劊子手?都係港台紅匪台長一個人問題姐,關港台其他人咩事.

你估D100又真係全部都黃咩.
梁繼璋不嬲只係淺黃 不涉政治 都唔會幫紅匪講話啦. 插佢都on9.
梁繼璋
你都痴撚線
唔出黎講唔通食撚左夾埋炒鳩曾志豪隻死貓佢呀?
宜家 d100 都係拎返 D 對話出黎証明事前完全唔知情又係個台錯
點撚樣背後插刀呀
其實你嘅做法好簡單。係想乘機叫人唔好課金俾D100嘛。

睇到曬你嘅手段啦。下次練好啲先再出post啦。
講真,你呢啲圖,網上cap返嚟都大把。

就算你真係課金俾D100,又如何?

689夠係蘋果股東、日日買蘋果日報啦。唔通佢支持蘋果?

我真係唔知你份5毛工仲可以做幾耐。

香港搵食艱難。可唔可以做好啲!
去港台幫個台送殯,都算係做殯儀業
《瘋 show 血饅頭》主持人梁繼璋
搵多小小錢連人格都唔要嘅例子太多,蟲泰,IQ160等等
佢都算pk囉,諗埋呢d方法搵著數
唔知港台今次出幾多錢請佢返黎呢
自己友
d100段片度,蔡浩樑提過係施永遠拍心口保證梁繼璋用服務提供者模式翻閹無問題,只係之後審計報告出爐,左派執住呢點狙擊港台,梁繼璋焗住要走,依家施永遠都退咗休,梁繼璋(下咗條氣?)返港台都係佢個人選擇,但係過幾日接一個黃主持,就真係核突,何必咁樣離棄d100支持者。

當年商台大班封咪,接手嘅在晴朗的一天出發都拖後先推出,到依家有冇人鬧晴朗第一代主持搶走大班個位?呢啲咪人情世故,梁繼璋同港台嘅處理手法,根本冚得就冚,甚至越窮越見鬼,政治炒人呢隻死貓,高層就咁轉身射咗去梁繼璋度。
形容D100 個邊
就話 成個台狂插梁

形容港台個邊 所有問題=台長1個問題

中間所有邏輯同人物關係IGNORE哂 純粹抽2個台既名詞出黎
屌哂對面(D100)
港台就千錯萬錯都係台長1個
做共匪隻狗就要預咗六親不認
梁繼璋以前係做過瘋騷快活人
梁繼獐頭鼠目
喂答我啦撚樣 D18
之前大約2019年中,有阿Ben、快必同佢一齊節目做時候 (所謂磁能線組合),每當佢兩個想講社運話題,梁繼蟑就即時變得沉默,或者主動帶開話題,總之唔會表任何態,到傑斯同快必被拉,佢都係完全冇講過任何個人感想.... 呢條明顯係古惑仔黎,好識得走位,但今次終於旗差一著,千年道行一朝喪,之後要睇黨台幾時當佢condom咁用完即棄,如果黨台都唔請,佢廣播生涯應該玩完!
佢好似冇去過D100,之後佢繼續於DBC開咪..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞