FHproduction 熊仔頭要結婚?

970 回覆
911 Like 72 Dislike
Santis 唔係同mc 咩
笑到醒撚咗
我之前好似喺santis ig d comment見到你
條女係真臭雞!曾經搶人男朋友!做第三者!想問佢搶人男朋友係咪好好玩?仲要玩自殘玩自殺去威脅人!貪人男朋友有少少錢,真識玩!搶完人地男朋友冇手尾跟!
正一公廁雞!
利申:朋友真人真事
又點
講啲正常人應該要講嘅嘢only
個閪應該比仔屌到黑撚柒哂,臭哂
為左出名賺錢,賣閪任人屌
Santos Chan隻臭雞原本叫Sarah Chan , Chan chun wa
打錯字, 係Santis Chan!
唔係啦佢地好似係堂兄妹
呢啲女先夠心機 表面純情小綿羊 背心心機算盡
無啦啦點會咁多人作嘢屈佢
似真係santis
上次d人都無啦啦作野啦
等我綜合下樓上咁多位加埋自己身邊人既「聽聞」:
Santis Chan原名Sarah Chan
係hku個陣因貪錢曾經做人第三者
做完第三者又唔憤氣,以自殺威脅人地唔俾甩拖,其實只係人地sp

之後又識左個新男仔,拍拍下貪熊仔頭有名氣,今次就一腳搭兩船。飛左新男友

留名等更多人報料,點都好,咁多人話過佢,大機會上面既野係真
無啦啦點會咁多人作嘢屈佢
d人都無啦啦作野啦
我都係
我見到有個人用真身ig acc喺santis ig留言自稱自己係23歲(破產),仲要打一大段野話希望條女唔好介意連登仔彈佢d comment
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞