FHproduction 熊仔頭要結婚?

970 回覆
911 Like 72 Dislike
[member]之前有請過熊做guest 係個戴眼鏡嘅中年阿叔咁嘅樣 同佢把聲都幾大落差 雖然冇睇到全相:o)[/member]
佢哋識得四個月就結婚應該唔會一齊得耐
結咗婚都可以離嘅啫

信有因果報應
相信條女會派帽比熊仔頭帶
貪新忘舊忘恩負義會有報應 遲早要還嘅
佢要結婚做fans都祝福既
但都有啲好奇 應該係santis
咁岩睇到佢地今日個story串起條時間線
畫手仔紋身咁親密 又同一時間出現係同一個地方
不過由中學睇到大嘅YouTuber結婚 突然覺得自己老咗
好想知熊仔頭一手建立嘅嘢
會唔會比santis一個臭雞搞臭曬
真正紅顏禍水
點知原來佢純粹講緊係微電影入面要結婚就搞笑成班炒曬車討論左咁耐
熊仔頭啲pr一走 啲cm即刻正常返
禍水有佢份 紅顏佢就未夠班
我都覺得佢上緊位唔會咁快上岸
除非搞大咗
我唔覺得係佢
正常人其實都唔會鍾意比人評頭品足
入得娛樂圈/做KOL就個個都係貪錢 得少數係為理想
佢點會唔借呢個機會釣金龜呀
就算佢比人搞大左肚 佢都肯撚定會落左佢啦
講撚到熊兒子頭唔係老細咁
雖然高處未算高
但係熊兒子頭都唔失禮
計我話條女夾住唔比佢拔出嚟就真
佢當初自薦做女主角嘅時候講到好崇拜熊仔頭咁 訪問又話熊仔頭係信念乜乜柒柒 好似好迷佢咁喎
睇cyy story 覺得佢好慘
分手後念念不忘 傷心左咁耐
一直以為係自己問題 自己錯
點知原來係比隻臭雞介入先分手
狗公配臭雞

真係santis既話 好想睇fh執柒左去
不恨你 恨我太遲參透
一直以為自己錯 點知係愛上第二個
熊仔頭你真係幾仆街
當初鍾意左第二個咪照直同前任講囉
係到扮曬野 搞到對方一直以為自己唔好
一直內疚 怪責自己 傷心左咁耐
但其實只係你變左心
明明大家深愛過對方
好啦 最後唔愛啦 唔想玩啦
就推對方落懸崖 由得佢去死
自己就拍拍羅友 攬新女 繼續開心
好心熊仔頭明知個前度未放低
仲公開結婚呢個消息
比着我係個ex都一定好崩潰
不但只仲死post爛post 隻戒指同條新女啲嘢
其實每一下都係傷害
完全冇諗過前度感受 話晒都相愛過啊
佢真係唔內疚嘅咩
邊忽似KOL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞