FHproduction 熊仔頭要結婚?

970 回覆
911 Like 72 Dislike
肯定係我打啦
阿豬阿狗都想認係我
幾時送2千蚊袋比sarah chan?
同熊一齊但同造星2 MC講自己單身
咁可能真係無啦啦對佢冇feel都唔出奇
中間發生咗啲乜嘢事冇人知
就例如可能個男仔成日話港女係雞但係又比santis 知道咗咁就好自然對人哋冇feel
有好多可能性架喎
你就咁講到佢想要個$2000嘅袋要完之後就話人哋冇feel咁你真係想影射佢貪錢姐
你又知我屋企冇錢
我肯定係以為幫佢講好說話就有得屌佢啦
有冇人覺得自從熊仔頭加入左Santis 同kaying 就開始多左人屌
咁都要識到先得
kaying真心好嘈好似講乜都係講淫野咁
真心唔介意你性開放但唔好十有八九都係講咩露波依啲野等我黎,心諗我睇緊YouTube定tube8
佢把聲的確好嘈講野又句句粗口咁 可以話佢係真性情 但真係有時頂唔順
唔係接受唔到但真係多左自知口才唔夠好就練下做花瓶真係冇乜所謂,但千祈唔好做煩膠先同有時啲叫聲真係
自己睇翻佢地第一次直播啦
講d野on99咁
你鳩姐
有無相?
腐皮數字答到你邊個柒啲
件臭西而家當正自己係fh老闆娘咁
熊仔頭去到邊度做嘢都帶埋佢
明明唔撚關佢事嘅job都有份出現
戲又屎,一味木口木面
熊仔頭再夾硬捧佢一定出事
自己諗值唔值得為咗隻臭雞斷送fh多年努力
Edan有名氣比人做都叫有原因 santis呢啲臭雞做佢都多餘啦 個人閪 啲人講事實又話做鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞