FHproduction 熊仔頭要結婚?

970 回覆
911 Like 72 Dislike
一睇條女個樣就知臭閪 三尖八角死八婆樣
Jessica個樣仲平凡過佢 但順眼好多
係,唔知點解明明唔識佢但第一眼望佢個樣係好唔舒服同順眼,唔知點解望完佢會感覺有啲唔自在同埋感覺佢會冇乜觀眾緣。利申平時睇人比較準。同埋望其他女kol從來冇呢個感覺。

咩意思
30頁都唔知係邊個
會唔會其實只係拍一條講結婚嘅片
agger,俾人感覺好有機心,同好識氹男人
好撚豬喎
加油yanyan
記住狗公係配臭雞的
講真 以佢個樣 大把有錢靚仔過熊仔頭嘅男人娶啦 除非佢真係當熊仔頭偶像 如果唔係真係好難說服到幾個月就結婚。。開頭我一直都唔肯信 直到睇完cyy啲post 成件事好唔現實 冇諗過有女人會咁戇鳩幾個月就嫁出去
尋日係深水埗見到個疑似係santis 拖住個男仔
疑似santis 就著白背心 短褲 拖鞋
揹個好似係YSL斜揹袋
個男仔都係偏矮
著熊仔頭嗰對黑色Nike拖鞋
推住架手推車
最衰因為拖住手 睇唔到有無戴戒指
如果唔係的話 可以更肯定
佢地成日係深水埗出現 應該好易撞到

利申: 唔好問我拎圖 當我無圖吹水
講真我都唔肯定係咪佢地
有幾出奇啫
根本Santis先得個20歲 腦囟都未生埋
咁多人爆佢啲衰嘢就知其實佢冇咁醒 明顯目光短視
熊仔頭把口咁勁氹幾下同佢上床結婚有幾出奇
講真一齊咁短時間就閃婚
證明熊仔頭都弱智
其實佢哋幾襯 快啲拉埋天窗唔好出嚟害人

20出頭嘅妹妹仔未見過世面
根本好易會鍾意呢啲中年男人
條撚樣懶神秘好煩
要人估估下勁小家
唔咁做點炒得起自己人氣?
反而係覺得之前許多願係想復合之類
宜家知道佢結婚 就話呢啲願望當粉筆字抹左佢
Sor自膠 以為你話一定係復合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞