FHproduction 熊仔頭要結婚?

970 回覆
911 Like 72 Dislike
如果真係santis
成件事真係好痴線
識左一年都冇
拍真人真事唔使諗劇情又唔使演技
如果真係santis 咁佢咪真係第三者囉
FH咁多女仔 最唔鍾意係佢
靚number咁快收皮
可惜你唔識珍惜 廢極到
睇返條時間線好似係Santis一拍完第三者故事
熊仔頭就同cyy分手
擺明撻着咗 如果係咁熊仔頭真係好仆街
借拍片溝女係真既
熊仔頭壓唔壓得住santis 個姣格 震唔住佢就算婚後都係等戴帽離婚 唔好咁衝動喎
可能其實佢都唔想
但憑把口氹左個20歲𡃁妺上床唔小心搞大左個肚
迫住要負責任

唔係cyy啦
唔好咁天真啦 你唔畀人之前已經開始一腳踏兩船 畀女方知道先分手
似係拍野要結婚 唔似係Santis
係女就唔想同拍拖唔夠一年又無公開我存在嘅人結婚
上次咁啱睇咗佢同mc個live, santis話佢係新屋執緊野唔通係同嘅熊仔頭新屋
真係唔出奇 睇live都睇得出santis對住熊仔頭痴身痴勢咁
前兩日睇藍仔頭個live好似講到連佢地都唔知情咁個師父又話熊仔頭私下揾過佢問姻緣然後同佢講下年先有對象咁,冇理由咁快結婚嚟倒米掛
冇證據架

唔信你就係護主犬收咗熊仔頭錢做打手

佢都on撚鳩

佢Block咗我架啦

解block睇我覆就死全家
吹個水結婚就引起咁大迴響
睇嚟佢今次都幾成功
我都希望佢係同CYY結

睇落幾襯
藍仔頭
屌你4p咩
所以連登仔比人笑小眾唔係無理由人地casting就做mv女主, ah gi係好靚硬照女神,但無咩氣質character
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞