FHproduction 熊仔頭要結婚?

970 回覆
911 Like 72 Dislike
幾日無開連登都可以屈鳩人呀毒撚駛唔駛驗眼定要驗腦?
我得一個ac 你做乜撚嘢啫
返去搵你老母玩啦小朋友
出嚟道歉啦傻鳩
認錯人唔撚駛道歉?
屌照妖鏡
同佢上左床 冇功都有勞
當然要幫住佢
屌你老母閪,講起就嬲,你老母臭閪當時我開PO屌柒隻KONG U臭雞成班毒撚護主狗話咩佢係睇手機姐,睇留言,睇你老母咩當時個撚個叫佢唔好再睇手機,成班死毒撚未撚見過女人咩,條女個樣打扮到好撚純情明眼人就咩料啦,依D女人最撚識扮野,班毒撚未撚見識過
同埋熊仔頭死捧爛捧佢 好煩
搞大咗都會落啦
唔使繼續上位搵老細咩
睇左cyy story 好似真係唔係同佢
班毒撚同熊仔頭到而家都未解釋到玩地球儀係咩原因
如果真係santis 永世唔睇fh
屌你老母熊仔頭
話定你知肯定係佢都得啦
如果唔係熊仔頭晨早出嚟澄清唔係Santis啦
唔通要自己Channel嘅女仔食咁大隻死貓咩
條女都唔會由得自己俾人誣蔑
貪阻住佢搵食咩
唔澄清因為佢真係女主角囉
希望santis條八婆唔係重操故技搶人男朋友啦畢竟佢哋啲時間線好吻合 唉 男仔都係鐘意姣閪㗎啦
真 之前俾人話有路會即刻跳出嚟澄清
而家又粒聲都冇出過
呢個時間線冇正常人接受到
4個月就同另一個結婚
同意 冇尊重過cyy
有咩原因
中意玩咪玩
熊仔頭唔係好鐘意mon po回應護花㗎咩 出嚟回應下係咪出軌貪新忘舊囉
佢ig post都話:要做自己想做的事
MV主題曲都有啦 反對無效

外間很多反對我愛你的聲音 任他怎講只要與你持續熱吻 要放冷槍 要炮轟 我們就更愛 誰又不忿 耶耶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞