海外都可以睇到新港產片 + 港產片討論(12) (手捲煙 / 殺出個黃昏 / 濁水漂流 / 遺愛)

1001 回覆
31 Like 2 Dislike
一人有一個夢想
隔離我自己都有lm
其實開po真係好花心神
又要搵相又剩
又要得閒望下其他人講啲咩
我唔睇的

以為個個POST都要港樂討論同我女神討論區嘅水準咩
我女神討論區?
有冇隨意門
個陣睇咗 唔知jm9
HMV執晒之後
係咪冇晒大舖可以買到碟?
我(ID)女神
BTW 好似係到搶緊FOUCS

石原聰美(里美)(18) 短髮石原世一 ( 現出演 : 春季水十 「恋はDeepに」 & 舞台劇「終成眷屬」)
https://lih.kg/aPdPNNU
好吖
入去支持下
係咪冇晒舖頭?
如果網購YES ASIA買碟靠唔靠得住
我想買死開D啦隻碟但你個網冇得YES ASIA有
買到咩碟 一係CD WAREHOUSE?
BTW 24號手捲煙出碟應該去邊度搵好?
CD WAREHOUSE????
https://www.instagram.com/p/CQNFlGvgrmD/?utm_source=ig_web_copy_link

handrolledcigarette_film
🚬🚬🚬

🚬【《手捲煙》電影原聲大碟 現已上架】
《手捲煙》電影原聲大碟 現已於 Apple Music、Spotify、KKBOX、MOOV、JOOX、Tidal Music, QQ Music上架。

⚡⚡⚡
MC仁 X 亞龍大・華 X Mike Orange X Hanz Au X iii irisliu

🌬️吞雲吐霧間讓ANODIZE華哥的聲音替大家抒發時代的唏噓!

💿 硬梆梆實的的《手捲煙》實體電影原聲大碟亦將會於6月24日於CD Warehouse發售!📀
***聽講係今年第一隻港產片實體原聲大碟 ☄️☄️☄️
係好OLD SCHOOL,不過有些事情必須用咁實在的方法流傳和保存!

同樣地,電影係好應該入戲院睇嘅!
係好老土係好OLD SCHOOL不過有些觀影感受係不能取代!

🚬 今日 徘徊迷陣 寄霧重生
香港電影【手捲煙】盛大公映
香港人,戲院見!

🎞️IN FILM WE TRUST!

特別鳴謝
Visual Design: @wongsanmun
Project Manager: @alexkmchu
Marketing & Distribution: @daymakercreatives
Photo Credit: @kavlai & @karlsontsang
3 天
真,雪瀅真人仲好QQ
教束既傻妹!
但導演好似唔係同一人
到底係鐘雪定林雪 點解好似有話風一轉變左人咁

定係將林雪叫返戲入面嘅名 叢

想要
so called都只係用黑色幽默反映社會現實啫
死開啲啦幾好睇
我遺憾係早兩年睇唔到同一個導演嘅獅子山上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞