一拳超人 116 生肉

744 回覆
135 Like 17 Dislike
之前仲估豪傑只係廢過波羅斯小小
宜家睇嚟都有啲距離

一路都覺得佢唔會勁過黃金精子
太多人高估佢係咪因為爆山都係龍
宜家睇嚟都有啲距離

豪傑可能勁過醜陋大總統同牙骹少少
爆山可能係得深海王level
豪傑死況連一格都無
豪傑死況連一格都無

前幾格打到連d雲都震開哂
,豪傑一格打既畫面都無陰公
有番深海王同無証個集既Feel
幾時餓狼對埼玉阿
等左好耐丫!!!!

BTW 水龍對?GENOS 邊個勁D呢?
宜家睇嚟都有啲距離

豪傑算幾勁
之前背心專者話餓狼咁難打係因為佢識武術
咁豪傑都算係識武術既怪人,加上傑洛斯話豪傑係佢見過既怪人中最強
即係仲勁過阿修羅
btw,我覺得水龍最應該向邦古拜師,學下流水岩碎拳,
以水龍既天份,應該唔洗幾耐就夠龍級打
出場人物豪傑排唔排到頭十呢
你地覺得原子武士贏唔贏到佢
出場人物豪傑排唔排到頭十呢
你地覺得原子武士贏唔贏到佢

我覺得應該至少可以打到55波 始終佢本身唔癈 只係次次都打d識復原嘅怪姐
原子武士夠唔夠餓狼打?武士好型
宜家睇嚟都有啲距離

豪傑算幾勁
之前背心專者話餓狼咁難打係因為佢識武術
咁豪傑都算係識武術既怪人,加上傑洛斯話豪傑係佢見過既怪人中最強
即係仲勁過阿修羅
btw,我覺得水龍最應該向邦古拜師,學下流水岩碎拳,
以水龍既天份,應該唔洗幾耐就夠龍級打

jeros唔知阿修羅有幾勁,未到星期六形態已經俾人秒咗
佢應該係攞深海王 蚊女 甲由嗰啲嚟比
我就覺得阿修羅勁啲
餓狼真係好勁?咩級數?

最後成長到波羅斯同級
依家應該龍級都冇

最後進化版完全唔夠餓狼打
傑羅斯竟然覺得要光頭加s級一齊上先贏到豪傑
比佢見到光頭同波羅斯打嘅話,仲會唔會咁講

原子武士完全唔夠最後進化版餓狼打

比豪傑打到壞腦

嗰個應該係水龍講
雖然剪接上好似係傑洛斯講不過佢應該會直接稱呼琦玉做老師而唔係琦玉先生
爆山真係出齊四招COMBO

埼玉都係出返一拳

原子武士上幾集秘左d怪人超型wo

嗰個應該係水龍講
雖然剪接上好似係傑洛斯講不過佢應該會直接稱呼琦玉做老師而唔係琦玉先生

原來係咁

原子武士上幾集秘左d怪人超型wo

原來你無睇one版

原子武士上幾集秒左d怪人超型wo

原來你無睇one版

嗰個應該係水龍講

ジェノス
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞