一拳超人 116 生肉

744 回覆
135 Like 17 Dislike

怪害神殺連閃光都快唔過
咁一定快過波羅斯嘅
但回復力應該波羅斯勁啲
同埋識出波

閃光有咩參考價值
波羅斯唔會廢過閃光掛

餓狼避到主角攻擊係靠睇佢起手動作
出手前就避定先趕得切
而波羅斯雖然一定慢過老師 但如果佢出手冇無謂動作 對餓狼黎講應該仲更加難捉摸
咁邊個快就好難講

我認我偏心波羅斯

咁波羅斯係幾撚型棍子
人氣一撚定係餓狼幾倍

漫畫人氣投票波羅絲唔夠一萬票 餓狼二萬幾票喎

因為果陣時動畫未出?
定未重製?

我見勁多人都憎餓狼個講法同理念喎
話佢中二病又剩

我諗個投票應該好耐之前

我見好多鍾意餓狼係因為佢挫下班英雄既銳氣

怪害神殺連閃光都快唔過
咁一定快過波羅斯嘅
但回復力應該波羅斯勁啲
同埋識出波

閃光有咩參考價值
波羅斯唔會廢過閃光掛

出手前就避定先趕得切
而波羅斯雖然一定慢過老師 但如果佢出手冇無謂動作 對餓狼黎講應該仲更加難捉摸
咁邊個快就好難講

我認我偏心波羅斯

咁波羅斯係幾撚型棍子
人氣一撚定係餓狼幾倍

因為果陣時動畫未出?
定未重製?

話佢中二病又剩

我諗個投票應該好耐之前

yes
睇到好爽
有睇原作, 鍾意波羅斯多d
特別動畫最後場大戰
打到波羅斯係正派, 老師係反派咁
個feel 好正
其實呢個翻譯就咁睇 係水龍覺得要齊S級圍豪傑,,,唔係傑諾斯WO
1來傑諾斯應該唔知豪傑個名 2來佢點會叫老師做埼玉先生....

咁波羅斯係幾撚型棍子
人氣一撚定係餓狼幾倍

因為果陣時動畫未出?
定未重製?

話佢中二病又剩

我諗個投票應該好耐之前

yes
睇到好爽

尤其打柒甜心假面,真係爽到
其實呢個翻譯就咁睇 係水龍覺得要齊S級圍豪傑,,,唔係傑諾斯WO
1來傑諾斯應該唔知豪傑個名 2來佢點會叫老師做埼玉先生....

你睇翻譯得好d嗰個版本

「恐怕比我以往戰鬥過嘅怪人都更加強」似傑羅斯多啲啵
爆山、豪傑⋯⋯一拳一個
傑諾斯都以為老師要聯同其他S級去合力對付豪𠎀
水龍9成會用咩你唔收我 我就同人講你扮人出戰武道大會

應該唔會
就咁睇,水龍都係重情義既人
假若埼玉唔收佢
水龍都唔會逼埼玉
但佢會繼續敬重佢

講真,收左都冇用
根本教唔到佢d咩

應該唔會
假若埼玉唔收佢
水龍都唔會逼埼玉
但佢會繼續敬重佢

講真,收左都冇用
根本教唔到佢d咩

最緊要收租

應該唔會
假若埼玉唔收佢
水龍都唔會逼埼玉
但佢會繼續敬重佢

講真,收左都冇用
根本教唔到佢d咩

去跟邦古學流水岩碎拳仲好

應該唔會
假若埼玉唔收佢
水龍都唔會逼埼玉
但佢會繼續敬重佢

講真,收左都冇用
根本教唔到佢d咩

去跟邦古學流水岩碎拳仲好

跟埼玉學水球碳酸拳

幾頁前已經話左唔係水龍
唔好再loop好嗎

應該唔會
假若埼玉唔收佢
水龍都唔會逼埼玉
但佢會繼續敬重佢

講真,收左都冇用
根本教唔到佢d咩

最緊要收租

第一堂就教水龍剃光頭
睇左咁耐你地講既阿修羅係咪進化之家隻獨角仙
同波羅斯兩個人嚟wo
Btw好想睇埼玉收水龍做徒弟
個故事發展應該好正

隻獨角仙應該無人記得

我反而記得晒d明明好勁但對手係老師既敵人
暴走既阿修羅造成既災難應該仲勁過深海王

唔使應該啦,未暴走前都勁過深海王啦
深海王實際係鬼級入面係咪算最頂唔知,但好多人都覺係
阿修羅盔甲直頭有資料話係龍級

阿修羅盔甲,係唯一未交手就知老師實力既怪人
波羅斯仲以為可以贏老師

阿修羅有天生野獸既直覺
波羅斯睇唔穿唔出奇
本身佢勁到咁
仲要老師成件on9仔既樣
正常就算知佢勁都估唔撚到勁到咁既樣

其實波羅斯未打之前都已經感覺到琦玉身上有股估計唔到既力量

幾頁前已經話左唔係水龍
唔好再loop好嗎

有時人地既然死都要咁樣去理解,就無謂阻止人LA。
埼玉至今敵人,最勁都仲係波羅斯
餓狼同細路仔玩泥沙冇分別
豪傑可能係人型餓狼級數,但未必到怪人第一型態

One講餓狼同波羅斯55波
但埋身打餓狼會贏

其實好唔合理
老師就話無限防禦力
餓狼點頂波羅斯一下攻擊
遠攻仲要比波羅斯屌住黎打

波羅斯掂到餓狼先得嫁
餓狼速度同反應肯定快過波羅斯

有無咁肯定

餓狼應該快過波羅斯
但波羅斯有超級再生同極硬裝甲
餓狼打唔撚入佢
連老師都要幾拳後出認真系列先打得爆,我唔信餓狼傷到波羅斯

餓狼其實好高防...食左老師咁多拳都無事
硬食連續普通拳都係一樣...波羅斯件甲老師一拳就爆...
波羅斯有超級再生 餓狼就超高防
埼玉至今敵人,最勁都仲係波羅斯
餓狼同細路仔玩泥沙冇分別
豪傑可能係人型餓狼級數,但未必到怪人第一型態

One講餓狼同波羅斯55波
但埋身打餓狼會贏

其實好唔合理
老師就話無限防禦力
餓狼點頂波羅斯一下攻擊
遠攻仲要比波羅斯屌住黎打

波羅斯掂到餓狼先得嫁
餓狼速度同反應肯定快過波羅斯

有無咁肯定

餓狼應該快過波羅斯
但波羅斯有超級再生同極硬裝甲
餓狼打唔撚入佢
連老師都要幾拳後出認真系列先打得爆,我唔信餓狼傷到波羅斯

怪害神殺連閃光都快唔過
咁一定快過波羅斯嘅
但回復力應該波羅斯勁啲
同埋識出波

閃光有咩參考價值
波羅斯唔會廢過閃光掛

出手前就避定先趕得切
咁邊個快就好難講

我認我偏心波羅斯

印象除左餓狼無人避過老師啲攻撃
Btw,主角咁多次出場,最型係咪呢次
Btw,主角咁多次出場,最型係咪呢次

最近個次最型
睇左咁耐你地講既阿修羅係咪進化之家隻獨角仙
同波羅斯兩個人嚟wo
Btw好想睇埼玉收水龍做徒弟
個故事發展應該好正

隻獨角仙應該無人記得

我反而記得晒d明明好勁但對手係老師既敵人
暴走既阿修羅造成既災難應該仲勁過深海王

唔使應該啦,未暴走前都勁過深海王啦
深海王實際係鬼級入面係咪算最頂唔知,但好多人都覺係
阿修羅盔甲直頭有資料話係龍級

阿修羅盔甲,係唯一未交手就知老師實力既怪人
波羅斯仲以為可以贏老師

阿修羅有天生野獸既直覺
波羅斯睇唔穿唔出奇
本身佢勁到咁
仲要老師成件on9仔既樣
正常就算知佢勁都估唔撚到勁到咁既樣

其實波羅斯未打之前都已經感覺到琦玉身上有股估計唔到既力量

幾頁前已經話左唔係水龍
唔好再loop好嗎

有時人地既然死都要咁樣去理解,就無謂阻止人LA。

我原本都覺得係傑諾斯 但睇人講完睇返又真係個翻譯有d問題 睇返正常翻譯先肯定唔係水龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞