一拳超人 116 生肉

744 回覆
135 Like 17 Dislike
個小氣種仲要特登開多個post黎抽水
有無咁小家

仲小氣到專登去另一個post講超人

我以為全連登都係咁講添
乜原來唔係呀?
真係好on9 影響哂成個post

仲要以為自己好啱好據理力爭 其實成隻小學雞咁

柒到咁根本唔駛point屌佢
之前仲估豪傑只係廢過波羅斯小小
宜家睇嚟都有啲距離

波羅其實都係比老師一拳秒下

重點係要睇老師係咪認真樣
認真樣一出,一拳就秒

仲要以為自己好啱好據理力爭 其實成隻小學雞咁

柒到咁根本唔駛point屌佢

不如你望下第26頁第一個quota屌緊既係邊個先啦
宜家睇嚟都有啲距離

認真樣一出,一拳就秒

波羅斯有得再生喎
打咁耐咁都叫一拳秒
宜家睇嚟都有啲距離

認真樣一出,一拳就秒

波羅斯有得再生喎
打咁耐咁都叫一拳秒

都唔知除咗波羅斯冇能量
仲有冇方法秒殺佢
宜家睇嚟都有啲距離

認真樣一出,一拳就秒

波羅斯有得再生喎
打咁耐咁都叫一拳秒

如果一開波就出認真系列我信秒到
宜家睇嚟都有啲距離

認真樣一出,一拳就秒

波羅斯有得再生喎
打咁耐咁都叫一拳秒

咪係 睇返最後一認真就秒左啦 之前個d係到hea打咋ma
而且個到明明傑諾斯有講 有老師打不贏的邪惡存在的話 人類應該早在滅亡
佢一早覺得埼玉係無敵...今次應該係比豪傑打撚到傻左先咁講 大家唔好再怪佢
宜家睇嚟都有啲距離

認真樣一出,一拳就秒

波羅斯有得再生喎
打咁耐咁都叫一拳秒

而且個到明明傑諾斯有講 有老師打不贏的邪惡存在的話 人類應該早在滅亡
佢一早覺得埼玉係無敵...今次應該係比豪傑打撚到傻左先咁講 大家唔好再怪佢

打豪傑果拳明顯係hea打唔係認真
宜家睇嚟都有啲距離

認真樣一出,一拳就秒

波羅斯有得再生喎
打咁耐咁都叫一拳秒

佢對豪傑可能有陰影 驚到
想問超人佢依家升左上s級未?

push

push

你想問咩版
重制B級
原作A級
我幾時有講過係共識 我自己都係講埼玉 有時叫光頭
柒代表係佢講錯咩
我真係唔知有咩唔合理 係人都明 你成隻癲狗亂咁吠仲要冇POINT
真係好撚勁

條友真係成個post最柒果個,仲要笑人
個小氣種仲要特登開多個post黎抽水
有無咁小家

仲小氣到專登去另一個post講超人

真係咁柒?

push

你想問咩版
重制B級
原作A級

老師上S就無野寫 個個都知佢勁無得扮狗

push

你想問咩版
重制B級
原作A級

想問原作,重制我有睇

push

你想問咩版
重制B級
原作A級

想問原作,重制我有睇

先A級咋

push

你想問咩版
重制B級
原作A級

想問原作,重制我有睇

原作假面揸住埼玉張相差啲想打埋飛機

push

你想問咩版
重制B級
原作A級

想問原作,重制我有睇

原作假面揸住埼玉張相差啲想打埋飛機

原作都差唔多半年無出新
今集對傑諾斯好失望,居然會認為老師會輸俾條廢柴

其實你地係咪睇錯左,傑諾係話搵博士之後重返戰場
後面個堆應該係水龍諗

留意傑諾斯同水龍既對話框框

有傑羅斯呢個弱智徒弟真係侮辱左老師
老師同s級英雄聯手都講得出口
係佢心目中始終以為老師只係最強s級
同s級同級
仲未意識唔到老師根本同佢地唔同次元
你地暫時全部s級加埋都唔夠頂老師一拳啦
爆破未現身 唔包括在內

其實傑諾斯都唔清楚其他S級嘅實力
本身佢設定上都有D自大
可能佢認為S級同佢都差唔多實力
另外佢應該係想講
要S級加上老師先可以打贏
未必係睇低老師可能係覺得s級未夠料要老師幫

認同依個講法
係驚其他s級唔夠打 要老師聯手幫伍地拖
今集對傑諾斯好失望,居然會認為老師會輸俾條廢柴

其實你地係咪睇錯左,傑諾係話搵博士之後重返戰場
後面個堆應該係水龍諗

留意傑諾斯同水龍既對話框框

有傑羅斯呢個弱智徒弟真係侮辱左老師
老師同s級英雄聯手都講得出口
係佢心目中始終以為老師只係最強s級
同s級同級
仲未意識唔到老師根本同佢地唔同次元
你地暫時全部s級加埋都唔夠頂老師一拳啦
爆破未現身 唔包括在內

其實傑諾斯都唔清楚其他S級嘅實力
本身佢設定上都有D自大
可能佢認為S級同佢都差唔多實力
另外佢應該係想講
要S級加上老師先可以打贏
未必係睇低老師可能係覺得s級未夠料要老師幫

認同依個講法
係驚其他s級唔夠打 要老師聯手幫伍地拖

呢個講法幾合理
真係得連登先會接受到超人=埼玉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞