一拳超人 116 生肉

744 回覆
135 Like 17 Dislike
一拳怪人化會唔會仲勁

又嚟

個人覺得琦玉已經怪人化左
呢種強大已經唔係普通人

套野入面每個人嘅實力係睇限制器 每個生物都有佢嘅限制器 怪人化只係重置原本嘅限制器
埼玉係成套野唯一一個突破限制器嘅存在 所以怪人化都無意思

有講過呢樣野咩老師既強大應該未有確實解釋wor

算啦 咁認真做乜9

第一次聽乜野“限制器”嘛....
一拳怪人化會唔會仲勁

又嚟

呢種強大已經唔係普通人

套野入面每個人嘅實力係睇限制器 每個生物都有佢嘅限制器 怪人化只係重置原本嘅限制器

算啦 咁認真做乜9
一拳怪人化會唔會仲勁

又嚟

呢種強大已經唔係普通人

算啦 咁認真做乜9

唔知邊集講話老師體內係寄宿左神明
一拳怪人化會唔會仲勁

又嚟

呢種強大已經唔係普通人

算啦 咁認真做乜9

限制器冇記錯係龍卷同埼玉講架
一拳怪人化會唔會仲勁

又嚟

呢種強大已經唔係普通人

進化之家個個科學家講過
好似係
係咪one版唔記得左
一拳怪人化會唔會仲勁

又嚟

呢種強大已經唔係普通人

算啦 咁認真做乜9

限制器係進化之家條友同殭屍男講架 係ONE版度 村田版有冇就唔記得左
上面話有神明寄宿都係考英雄個陣 有條友見佢咁勁就咁樣講JE 都未確定
一拳怪人化會唔會仲勁

又嚟

呢種強大已經唔係普通人

進化之家個個科學家講過
好似係
係咪one版唔記得左

原作56話
one版先有講限制器
村田版冇講過

算啦 咁認真做乜9

限制器係進化之家條友同殭屍男講架 係ONE版度 村田版有冇就唔記得左
上面話有神明寄宿都係考英雄個陣 有條友見佢咁勁就咁樣講JE 都未確定

成功解除到限制器就會成為到達者
到達者人人條件都唔同
one版好似話老師對做英雄既堅定信念(非為名同利,而係要成為真正既英雄果種心)
令佢成為到到達者
痴線打鬥都無就死撚左
痴線打鬥都無就死撚左

雖然都知套野係反傳統 ,就係要你估唔到
但如果下期補返個回憶就好
痴線打鬥都無就死撚左

呢d雜魚都補回憶
老師年中打一千幾百隻雜麥咪好撚唔得閒
睇左咁耐你地講既阿修羅係咪進化之家隻獨角仙
同波羅斯兩個人嚟wo
Btw好想睇埼玉收水龍做徒弟
個故事發展應該好正

隻獨角仙應該無人記得

我反而記得晒d明明好勁但對手係老師既敵人
暴走既阿修羅造成既災難應該仲勁過深海王

唔使應該啦,未暴走前都勁過深海王啦
深海王實際係鬼級入面係咪算最頂唔知,但好多人都覺係
阿修羅盔甲直頭有資料話係龍級
一拳怪人化會唔會仲勁

又嚟

呢種強大已經唔係普通人

進化之家個個科學家講過
好似係
係咪one版唔記得左

原作56話

呢句野完全冇人係漫畫入面講過
真係好多on9
痴線打鬥都無就死撚左

呢d雜魚都補回憶
老師年中打一千幾百隻雜麥咪好撚唔得閒

的確係光頭眼中龍級狼級都係雜魚
但比光頭秒個D都有一下戰鬥畫面
寫左幾話嘅豪傑反而咩都冇
不過你都可以話作者就係特登想你估佢唔到
睇完熟肉
又收徒弟
杰諾斯咁左老師咁撚耐都唔知老師有幾勁
屌走啦

唔怪得哂佢,其實最主要唔關跟左光頭幾耐事
愈勁嘅人先愈感受到光頭的強
打個比喻,假設光頭係一億,佢唔會感受到一萬同十嘅強度分別
反之傑過斯係一千,最盡只能感受一萬以內,一萬以上就分唔出邊個勁D
就算二萬同一億你問佢邊個勁D佢都答唔到
阿波羅有一百萬,可以比較感受到老師的強
當然佢都唔會知光頭實際全力係幾多
甚至應該連光頭自己本身都唔知
其實想講好耐

爆山真係有龍級咩? 雖然係豪杰講但漫畫無標明係龍級

佢拳頭既威力其實好廢

打攤左係地下既水龍個幾拳所造成既“泣”位細到呢

我諗佢得鬼級

另外

老師秒完豪杰返去水龍到個陣

有污積既

你亦都可以講豪杰要單手擋爆山,水龍就完全唔使擋
所以就算水龍滿血狀態都唔會夠爆山打
另外呀蛇咬拳個位人兄未話過水龍勁過佢遇過哂嘅怪人包括深海王
深海王估計都鬼級頂,咁水龍即係應該至少鬼級頂,咁爆山龍級就好合理
除非深海王本身得鬼中另計
如果爆山一野標明係龍級而唔係由豪杰口中講應該係龍級就冇爭議
不過要留意係豪杰同爆山交左幾下手後仍然覺得爆山算有點實力
更正,豪杰都有略略用手掌擋過下水龍嘅「全力一擊」

我覺得水龍係半血狀態下對抗豪傑
唔應該同滿血怪人爆山相提並論
論殘血水龍都可以拗斷怪人爆山腳指
怪人爆山係咪龍級暫時都唔太應咁快下結論
至於等級論之前都有提過
英雄協會會對災害等級再作修訂
意味有高估同低估成份
所以怪人爆山未必如豪傑中所講既龍級
有可能係個樣似龍級 實力可能得鬼級
不過你問我水龍vs怪人爆山
我暫時答唔到你

我覺得水龍係半血狀態下對抗豪傑
唔應該同滿血怪人爆山相提並論
論殘血水龍都可以拗斷怪人爆山腳指
怪人爆山係咪龍級暫時都唔太應咁快下結論
至於等級論之前都有提過
英雄協會會對災害等級再作修訂
意味有高估同低估成份
所以怪人爆山未必如豪傑中所講既龍級
有可能係個樣似龍級 實力可能得鬼級
不過你問我水龍vs怪人爆山
我暫時答唔到你

我有睇個篇野
但係豪杰呢D勁人評價點都準過一般雜魚
仲要交完手都仍然承認爆山有點實力
另外係因為水龍滿血下打怪人喬澤都咁勉強
爆山又唔會弱過喬澤
睇左咁耐你地講既阿修羅係咪進化之家隻獨角仙
同波羅斯兩個人嚟wo
Btw好想睇埼玉收水龍做徒弟
個故事發展應該好正

隻獨角仙應該無人記得

我反而記得晒d明明好勁但對手係老師既敵人
暴走既阿修羅造成既災難應該仲勁過深海王

唔使應該啦,未暴走前都勁過深海王啦
深海王實際係鬼級入面係咪算最頂唔知,但好多人都覺係
阿修羅盔甲直頭有資料話係龍級

阿修羅盔甲,係唯一未交手就知老師實力既怪人
波羅斯仲以為可以贏老師

波羅斯都係未交手前就感知到光頭有不可估量實力
不過波羅斯勁咁多
而阿修羅盔甲只係區區一個龍級都感到到都已經好了不起

又嚟

呢種強大已經唔係普通人

進化之家個個科學家講過
好似係
係咪one版唔記得左

原作56話

妖 空穴來風咩

又嚟

呢種強大已經唔係普通人

進化之家個個科學家講過
好似係
係咪one版唔記得左

原作56話

得罪講句 集數都俾埋你都要見唔到 驗眼啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞