一拳超人 116 生肉

744 回覆
135 Like 17 Dislike
水龍其實真係勁過傑仔好多
傑仔雖然打完曱甴個陣受左d傷 但俾豪傑偷襲一拳就收左皮仲要入廠緊急維修會唔會太廢
人地水龍正面食左豪傑一拳之後仲可以捱到佢咁多下攻擊 俾豪傑同烏鴉撚完又俾怪人爆山撚 咁都仲可以以殘血既情況下傷到怪人爆山 如果佢係英雄協會既話我估佢最起碼都S級第6-9位

唔認同勁好多,最多勁少少,傑仔始終唔係豪傑今次行動目標,係到阻頭阻勢
又已經係英雄,一定唔會聽佢講食怪人細胞(先唔好講佢係改造人食左有無反應)
所以有可能出力一拳想盡快搞定佢去武道會

而佢打水龍就始終想收佢做怪人,明顯慢慢同佢玩,無出過力
S級6-9位太高啦,黑光閃光警犬呢D實力派先11,12,13位

好期待警犬俠打餓狼

話說警犬既打鬥場面好似從來冇見過 淨係知佢好勁

原作 冇警犬俠 VS 餓狼?
一拳啲名真係改得好正
養太大既斑點狗,evil天然水,黑色精子,homeless帝,醜陋大總統,牙齦

個名真係好on9好似啲細路亂改名咁
水龍其實真係勁過傑仔好多
傑仔雖然打完曱甴個陣受左d傷 但俾豪傑偷襲一拳就收左皮仲要入廠緊急維修會唔會太廢
人地水龍正面食左豪傑一拳之後仲可以捱到佢咁多下攻擊 俾豪傑同烏鴉撚完又俾怪人爆山撚 咁都仲可以以殘血既情況下傷到怪人爆山 如果佢係英雄協會既話我估佢最起碼都S級第6-9位

唔認同勁好多,最多勁少少,傑仔始終唔係豪傑今次行動目標,係到阻頭阻勢
又已經係英雄,一定唔會聽佢講食怪人細胞(先唔好講佢係改造人食左有無反應)
所以有可能出力一拳想盡快搞定佢去武道會

而佢打水龍就始終想收佢做怪人,明顯慢慢同佢玩,無出過力
S級6-9位太高啦,黑光閃光警犬呢D實力派先11,12,13位

好期待警犬俠打餓狼

話說警犬既打鬥場面好似從來冇見過 淨係知佢好勁

原作 冇警犬俠 VS 餓狼?

冇 打外星人同怪人協會 佢都冇份
佢好似淨係會守自己個市 其他市有事佢都唔會理
星期四又有得睇了,好緊張。估唔到咁快。

講返餓狼

個表情好撚抵死

講返餓狼

睇嚟趕出動畫

講返餓狼

睇嚟趕出動畫

屌,佢地用返原作D分鏡打到怪協咪得LOR。
好想動畫快D出,唔好等村田LA。

講返餓狼

睇嚟趕出動畫

屌,佢地用返原作D分鏡打到怪協咪得LOR。
好想動畫快D出,唔好等村田LA。

想問下hammer head係邊個研究所偷件裝甲的?
想問下hammer head係邊個研究所偷件裝甲的?

組織
動/漫畫未講
但應該同呢隻野有關
就來出LA
就來出LA

今日定聽日
就來出LA

今日定聽日

尋晚交完稿,依家都未更新
就來出LA

今日定聽日

咁快又有睇
就來出LA

今日定聽日

咁快又有睇

本來諗住提前交稿就會提前更新,但等咗半日都冇。
咁應該冇LA....我估最快應該今晚或者聽日...
117出左
117出左

邊到出左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞