一拳超人 116 生肉

744 回覆
135 Like 17 Dislike
諗諗吓埼玉出咗五次認真系列,其實得一次係攻擊

認真毆打,認真往返跳,認真掀地板,認真頭鎚
仲有一次係咩

如果出認真放屁會唔會好似核爆咁
睇完熟肉
又收徒弟
杰諾斯咁左老師咁撚耐都唔知老師有幾勁
屌走啦
睇完熟肉
又收徒弟
屌走啦

原作最新個幾集已經知道同老師個差距係追唔到

有冇人覺得呢隻小強怪人幾勁
雖然只係鬼級,但傑洛斯改裝左都完全唔夠佢快
最後要用陰招,但都比佢走甩左

應該快過傑仔同索尼克果時少少

好撚勁
傑洛斯仲話佢速度快之餘,步法都好特別,好難追蹤
同埋識預先讀取殺意黎避開攻擊
就咁睇仲勁過龍級既爆山

我覺得佢係勁在讀取殺意
速度上應該快傑諾斯少少/一樣
但佢識預測到隊手出咩招呢下先屈
但目前睇攻擊力普普通通
同爆山比應該都係55波

甲由不嬲勁
睇完熟肉
又收徒弟
屌走啦

原作見唔到有更新,又要去貼吧睇?
睇完熟肉
又收徒弟
屌走啦

原作見唔到有更新,又要去貼吧睇?

原子輸比king之後無更(好似係)
好想睇豪杰出盡力都打唔入光頭果個驚訝樣

仲有一次係咩

認真活塞式

可唔可以講下大概第幾集屌西咩活塞

惺咁渣ga
一拳怪人化會唔會仲勁
一拳怪人化會唔會仲勁

又嚟

仲有一次係咩

認真活塞式

我剩係知對龍卷出

仲有一次係咩

認真活塞式

我剩係知對龍卷出

吹雪呀

仲有一次係咩

認真活塞式

我剩係知對龍卷出

吹雪呀

龍卷係指交呀

出盡全力打落老師度應該會打爆自己對手

仲有一次係咩

認真活塞式

我剩係知對龍卷出

吹雪呀

龍卷係指交呀

對唔住 我冇咩記性

我去重睇先
其實想講好耐

爆山真係有龍級咩? 雖然係豪杰講但漫畫無標明係龍級

佢拳頭既威力其實好廢

打攤左係地下既水龍個幾拳所造成既“泣”位細到呢

我諗佢得鬼級

另外

老師秒完豪杰返去水龍到個陣

有污積既
其實想講好耐

爆山真係有龍級咩? 雖然係豪杰講但漫畫無標明係龍級

佢拳頭既威力其實好廢

打攤左係地下既水龍個幾拳所造成既“泣”位細到呢

我諗佢得鬼級

另外

老師秒完豪杰返去水龍到個陣

有污積既

http://www.dm5.com/m477528/#ipg1
可以睇下呢個番外篇
呢集講到怪人等級會因應不同情況而修訂
而且亦有低估同高估既成份
從豪傑表面講龍級並非百份百準確
可能外觀似龍級 但實際得鬼級
睇左咁耐你地講既阿修羅係咪進化之家隻獨角仙
同波羅斯兩個人嚟wo
Btw好想睇埼玉收水龍做徒弟
個故事發展應該好正
一拳怪人化會唔會仲勁

又嚟

個人覺得琦玉已經怪人化左
呢種強大已經唔係普通人
同波羅斯兩個人嚟wo
個故事發展應該好正

隻獨角仙應該無人記得
一拳怪人化會唔會仲勁

又嚟

呢種強大已經唔係普通人

套野入面每個人嘅實力係睇限制器 每個生物都有佢嘅限制器 怪人化只係重置原本嘅限制器
埼玉係成套野唯一一個突破限制器嘅存在 所以怪人化都無意思
同波羅斯兩個人嚟wo
個故事發展應該好正

隻獨角仙應該無人記得

我反而記得晒d明明好勁但對手係老師既敵人
暴走既阿修羅造成既災難應該仲勁過深海王
一拳怪人化會唔會仲勁

又嚟

呢種強大已經唔係普通人

套野入面每個人嘅實力係睇限制器 每個生物都有佢嘅限制器 怪人化只係重置原本嘅限制器

有講過呢樣野咩老師既強大應該未有確實解釋wor
一拳怪人化會唔會仲勁

又嚟

呢種強大已經唔係普通人

有講過呢樣野咩老師既強大應該未有確實解釋wor

算啦 咁認真做乜9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞