加拿大內部報告警告 勿假設香港被控示威者皆無辜

421 回覆
93 Like 660 Dislike
喺加拿大你可以call警察拉鳩個打人嘅廢老,喺香港你call狗拉返你轉頭

燒柒個廢老睇落唔合理,但廢老打完人冇報應更加唔合理,一係你畀到第二條路香港人揀。香港人啲遊行一直咁撚和平,係邊個搞到哩個地方充斥唔合理?
手足乖乖坐
我就係連登好嬲好嬲
反正我和理非零風險又有著數可以移民
依個生活咩事都冇 照睇咩mirror追下星
加拿大內政部問就話自己好慘比人逼害
Keyboard fighter果然滿口keyboard
有人真係會驚架咩
手足
仲拎住叔一燒單野自HIGH緊覺得好威既連登仔
麻煩你留係香港咪撚移民
歐美D左膠國家真心唔岩你
希望你留番係香港慢慢回味叔一燒有幾威啦
咁更加要去

和理非入咗籍就有投票權
有投票權就可以改變個政府
可以收多d勇武
香港暴徒:屌你唔識講中文?你奶共!小心我幫你裝修!
有無做過都唔洗拗啦,有做過呢樣野本身就對接唔接受你移民重要,大家諗清楚加拿大係想要咩人移民先啦。
連登仔真係loser黎
每日都有野拎黎自high
你盲毛?
咁燒左你過唔過火?
唔去加拿大咪轉去其他國家
人哋都唔歡迎有案底嘅人去
咁有案底嘅人夾硬去都唔會開心、冇意思
何必呢
第五個留言
不如你答我啦
藍絲狗全香港到到都有
全地球有成億蝗分佈係歐美各地
燒得幾多個呀?
有咩問題

你地想對方無條件全盤接納所有被控示威者?
身家都唔查下?

我地又唔係咩暴力傾向份子
我地大條道理用武力同極權抗衡

怕咩比佢查?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞