加拿大內部報告警告 勿假設香港被控示威者皆無辜

421 回覆
93 Like 660 Dislike
嘩呢個post正。Block撚到手軟
加拿大移民、難民及公民部香港辦公室
咩黎
無罪假定?
美國同德國暫時仲肯收留前線 其他唔清楚
你出把口咪叻囉
Chinada x2
如果英澳美易移民 真係唔會選加拿大
自焚哩啲嘢,你叫班支那畜做啦。香港人唔需要傷害自己嚟求共產黨施捨。同埋你又嘥咗個ac啦傻閪
咁如果黃絲私了後,藍燒黃,都無問題?
你係加拿大人唔會因為一個藍絲撞斷黃既腳就覺得黃既燒藍絲係合理香港人留係香港啦
串到應一應 篩走啲黑警先算
想像力好豐富
連登幻想撚唔係浪得虛明
面對下現實啦
冇國家想要買唔起樓就衝出黎搞事既人
因為佢地係外國都係mostly likely生存唔到
到時又會話俾人歧視再搞事

志志雄真實
係囉 成件事好 on9
人地想要革命咩
澳門大部份人有葡國護照,你講笑ja?

2015年,葡萄牙葡僑事務國務秘書西沙里奧(José de Almeida Cesário)所作出統計,全澳門64萬以上人口當中,有16萬8千名澳門華人,中葡混血人士和土生葡人擁有葡萄牙國籍。

岩岩四分一多d,四分一係大部分?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞