加拿大內部報告警告 勿假設香港被控示威者皆無辜

421 回覆
93 Like 660 Dislike
而事實咪就係收緊香港人囉
屌你老母啦
721 831
北角福建佬
隧道劏肚謀殺
中大支那賤畜拎刀恐嚇大學生
女記者爆眼

每一件班賤畜都要死十次呀!
你講大部分已經知你唔係澳門人
係隧道派傳單個幾個俾人斬到就死唔計?
有人譯哂成個post俾佢地睇就仆街
唔止班狗 仲有個班紅官/律政狗
佢地依班人仲易有能力去移民
出左去使唔使同阿sir報到?
人地只係企係自己國家利益上講
唔好假定每個因為示威而被控既人一定係無辜
就好似唔好因為有香港身份證就當佢唔係支那人咁

但係唔代表人地唔會審視每個個案
唔代表得唔到公平公正既對待
呢啲先叫法治

宜家你一言堂話人地火魔同暴動就一定唔收
你理解真係出左問題。
一個po引晒五毛入嚟
加拿大政府咁講又錯唔曬
的確而家突然好多藍絲同支那人渾水摸魚過咗嚟加拿大之後又表示自己係小粉紅
仲要衰到出去搞鳩撐香港遊行嘅手足
好心手足快d的起心肝過嚟幫手啦
呢邊黃圈完全唔夠人
太多揸住筆錢過嚟嘅都係上岸藍絲廢老
利申,而家響加拿大
呢個director好清楚班藍絲同警察搞鳩完香港人之後就第一個走人,仲要仆街到過咗嚟加拿大走去搞鳩撐香港嘅人
呢兩年真係多咗好多藍絲廢老,因為佢地好多都好撚有錢,一入d移民WhatsApp group就見到佢地
你地? 即係你唔係我地啦, 好行唔送
咪就係爽一時
一個藍絲廢老都忍唔到
on9
召喚勇武手足
加拿大領事館要裝修
連登仔 轉個頭反面唔認人
個個之前吹到加拿大好正
宜家就支拿大支拿大
仲衰撚過學店shape有份搞嘅rmit
過你條命
手足比福建幫 黑警打嗰陣你有冇衝出去同對方講過火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞