加拿大內部報告警告 勿假設香港被控示威者皆無辜

421 回覆
93 Like 660 Dislike
人地可能識26個字母嘅

唔識計數je, 四分一就大部份,唔怪得知d藍絲成日話自己係沉默嘅大多數
Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC)
係 我係香港燒過人
係要遣返定坐監
咁你自己英文好好?移民左英國未?
我指份報告原source,如果成份野幾十頁得兩三行咁講擺明比媒體吹大左,宜家出街搵唔到,但樓主至少要提on9cc 到搵出黎啦,文匯大公都咁出post 同香討有咩分別
sorry講錯粗口
吓?澳門人去美國免簽而且有永久居歐權洗乜要求人收?你估好似你地班垃圾香港賤種邊到都去唔到咩仲有呀你知唔知美國IEEE每年都固定收澳門大學讀電機資訊的畢業生去幫美國電子業做研究?你知唔知intel每一代cpu研發名單都有幾個澳門人喺度?反而你地香港班垃圾毫無學識只係識做倫敦金炒樓,再唔係就學人做暴徒搞破壞
因為共狗嘅政見係佢任意燒你都係合法,但你做任何事只要佢唔鍾意就係犯法!結論:抵燒!講完!
英文好關移民咩事,你條五毛手足柒到咁好難唔笑
原來有一般罪犯會俾人告暴動
燒得一個得一個
咁你英文唔好去英國生存到5年我就唔會再笑啦
啦,咁人地真係東方拉斯維加斯同東方威尼斯黎嘅

咁又話支拿大,黃衛兵惡到
如果我係加拿大人
知道香港人係咁諗
就一定支持每一單都要check啦
所以你明人地點解咁講啦

其實澳門真係好垃圾
細細個住已經水浸到仆街
但過左二三十年都一撚樣
支那大
革命不是請客食飯,你阿頭毛主席冇教你咩
所以你係連登用KEYBOARD革命?
事實, 唔通放完炸彈又畀你過去? 諗到一定有人負評
負評嘅反駁下我thx
人哋過份,你就要一齊過份?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞