加拿大內部報告警告 勿假設香港被控示威者皆無辜

421 回覆
93 Like 660 Dislike
支那大身為五眼唔跟隊
Cctoy又要移民去人地國家又要反
Cctoy共識
唔移民即係交稅比港共
助長港共政權
得罪講句你地最大機會用bno去英國之外就係去加拿大
左膠
唔怪之得香港抗爭會失敗
左膠多到
唔使諗
係一定會唔滿意
Loser去到邊都會幻想受壓逼
咁如果去到加拿大再走投無路呢?
其實見到有人咁講就放心晒,即係而加俾人打柒兼要坐監嘅係應得嘅。用你地嘅價值觀,無殺晒你地,大陸已經好仁慈啦,政見唔同嘛。

非常支持你發表你嘅價值觀,最好有人轉貼埋俾北美呀,歐洲國家d 人睇下,香港所謂抗爭者嘅真正諗法。
咁你咪打返轉頭囉
冇即時生命威脅 又冇明確政治目的
純粹洩憤對住平民就諗住攞人命呢d咪on9囉
5毛浪費ac
平民?!非武裝中共民兵囉
開過個ac啦,柒曬啦
但係個阿叔只係鬧下交、影下相
要死都的士佬同刀手死先啦
澳門狗死番去澳門啦
回顧歷史?
唔講下當日有幾多人叫遊行隊伍去政總保護前線手足?

當日,係當日仲有人肯用人群去保護手足

七一之後?
行完走先
精人出口

咁潔癖就唔好反抗啦
表揚下香港人即使政府用晒香港儲備都守法返工啦
國安處表示,今早執行由法院根據《港區國安法》第43(1)條及實施細則附表一發出的法庭手令,搜查一間位於將軍澳的傳媒機構,搜查令授予警方搜查包括新聞材料的權力。

完啦,所有法治,仲邊有人再信法庭係公平審
會申請簽證移民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞