加拿大內部報告警告 勿假設香港被控示威者皆無辜

421 回覆
93 Like 660 Dislike
你估真係有國家想收冇錢冇學歷
買唔起樓就出黎破壞既人
人地都係睇錢
佢之前打柒示威者。狗鐵站追住打。
再講,你同意支那港共其實真係燒得你。因為個世界有大事大非。支持個殺人政權其實你已經唔係人。

仲有爛鳩P牌好心就好嗲啦。
又嘥左個account喇。
隻狗淆到潛撚咗
超多blocked user放題
係67炸彈專家工聯會面前
冇人有資格自稱暴徒
玻璃碎裂!
睇黎你冇大學學位
物理上過晒火成身都係
mmigration Minister Marco Mendicino’s office, asked for comment, said the government does not believe Hong Kongers facing charges related to protests are criminals seeking to flee justice and does not assume any charges they face are justified.

移民部長馬可·門迪奇諾 (Marco Mendicino) 辦公室在徵求意見時表示,政府不認為面臨與抗議有關的指控的香港人是尋求逃離司法的罪犯,並且不認為他們面臨的任何指控都是合理的。
On9

咁加拿大警察會用槍都係暴力分子
超過十成熟
唔可以假設全部無辜係真嘅
不過佢畀嘅原因真係
但屌你老母就唔過火 我嫌唔夠呀
藍絲搞到佢地買唔起樓冇未來!
澳門狗用新浪微博圍爐啦
好改唔改叫自己做澳門連登痴人金糠
都唔知你up乜鳩
大部分
你哋變返支那一部分廿鳩幾年啦。99年後果啲支澳人咪又係毛都無條。

慘得過而家香港突然有BNO visa可以做英國人?
唔恨得咁多架喇。專心做支那人啦
如果網路實名制你應該成世都好唔得閒
咁你就冇資格屌警暴
叔一燒冒警+追撚住手足打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞