全新 CLA250 定 G20 330i

205 回覆
4 Like 59 Dislike
同埋我覺得 性格比方面贏左
而且車價又係抵玩左
咁到時蝕多少少都ok la

cla講緊60幾個?好似
對我來講馬力太細
唔多啱用
聽完師兄咁講今個星期六落去試吓部s3先
672k
5年車, 點止幾萬, Benz啲價硬好多
見啲2014 A8L 十皮都買到
同期W222 S500都仲要三十幾
CLA35 冇5年車做比較,最接近應該用2015-16嘅CLA45 對比番RS3 個價。唔係差幾萬咩?就算俾盡差十萬,CLA35 加番同樣options新車價貴過S3 唔只十萬。
唔明上面用s-class 比較有咩意義
35點解可以用45做比較...
我自己會揀寶馬,尾驅、內籠闊落少少同埋行車比較靜

利伸試揸過g20,cla未揸過不過揸過今代a仔,我估差唔多
柒頭上面我用A8L舉例, A8L唔同S比唔通用KIA Morning比咩屌你
一路講緊兩架5年compact sedan 嘅二手價差幾萬,你就攞架原價兩球嘅S500出嚟做比較
自己冇point就講粗口
叻仔
樓主一開波一路講CLA250同330㗎, 咁你又攞CLA35 S3 RS3講?豬兜冇藥醫
330i
樓主中途話自己可能揀M235i同CLA35我先提意埋S3,所有車評都係互相比較呢三部。你見唔到樓主睇完都話會試埋S3?

自己兜唔到點解攞架S500出嚟講就亂吠。睇你又盲又蠢,應該淨係可以上連登亂吠攞存在感,你咪繼續囉
兩樣嘢
新2GC擺明直接打CLA
有沒師兄講下4系呢部大豬鼻 同埋代理會唔會入4門
個車牌好似AF咁裝埋一邊會型好多囉
C300幾時先有
G20 330i冇得輸
整番條downpipe仔
上粒1.5way lsd
夠哂自己甩甩地咁行
CLA頭䃙車0玩味
後座空間又冇g20好用
Frameless車真係有一種魔力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞