(日服/國際服) POS2NGS 每日都可以體驗時間靜止既世界 (2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有冇人放都係一個問題
市場崩壞左
d野全部都天價
如果係ac野,普遍都千萬起跳,再唔係就絕曬版

Fun抽/送既,約數十萬到百萬吧

早幾日先返舊pso洗埋最後個幾千萬黎買飾品
想問下啲塔滿唔滿星有咩分別
同埋個技能初始化卷用咗係咪淨係得佢改技能送先有
國服 舊區 ac野如果一般唔係特別好靚果d 幾百萬有交易 未絕版但靚既通常都幾千萬
絕左版又靚既肯定幾億起跳
日服見拔船,好多野一早變曬天價
RMT, 轉賣廚群魔亂舞
即係唔撚洗買到天使翼
但今晚都照入去望一望個死人價先
未必有人放 4船都揾唔到
2017年既舊野,睇wiki又無復刻,重要係算幾搶手既飾品

應該都絕版,唔絕版都幾十億天價

我估你搵搵有冇其他代替品好過
呢對迷你可愛嘅天使翼獨一無二
上面講錯
應該係天使の羽先啱
https://pso2.swiki.jp/index.php?エステ%2Fアクセサリー(その他)
日服無啦啦入唔到舊版但入到新版
有冇人知咩事
想問點錯class點係咪唯有課金或者練過隻?
頭先試玩fighter亂咁點晒20點
本身有送張重置券(全洗)
之後就開新頁(500AC好似係)
如果開左新頁後又想洗既話好似用100AC重置就得
再試啦 佢宜家有個bug係新版跳舊版有機會斷
依兩日都係咁 唯有玩住cloud版等更新睇下點
一樣會出事
至少cloud版入到 PC第一次出事之後就冇入過
有冇日10嘅朋友
大家四星法杖會用咩
フォーシス(Foursis)系 包埋潛在能力加成嘅最終面板數值連會高啲,滿血barrier可能有高少少走位容錯率

リサージュ(Resurgir)系 包埋潛在能力加成最終面板數值就低啲,但唔知step回避完30秒加crit rate可唔可以補到同foursis個輸出差距
不過另一個問題係法杖action太方便搞到好難出到step攞crit rate

依加用緊Resurgir上晒三個能力slot加到三十幾突然有啲後悔想拎出嚟討論下
用3星
用邊把要睇合武同preset5價位
綠杖合武得自在, 雙小, 步槍已經冇乜發展空間
基本上長杖必合卡片, 冇左卡片動作回PP你冰/雷唔儲COMBO會打得唔順
紅杖合武百搭, 所以preset5天價
玩唔起唯有3星, 3星可以合武卡片, preset5攻擊留意下一兩萬都執到
另外綠杖潛在好唔穩定, 例如平時刷PSE你點會特登避隻小怪開爆率
大家四星法杖會用咩
フォーシス(Foursis)系 包埋潛在能力加成嘅最終面板數值連會高啲,滿血barrier可能有高少少走位容錯率

リサージュ(Resurgir)系 包埋潛在能力加成最終面板數值就低啲,但唔知step回避完30秒加crit rate可唔可以補到同foursis個輸出差距
不過另一個問題係法杖action太方便搞到好難出到step攞crit rate

依加用緊Resurgir上晒三個能力slot加到三十幾突然有啲後悔想拎出嚟討論下
用邊把要睇合武同preset5價位
綠杖合武得自在, 雙小, 步槍已經冇乜發展空間
基本上長杖必合卡片, 冇左卡片動作回PP你冰/雷唔儲COMBO會打得唔順
紅杖合武百搭, 所以preset5天價
玩唔起唯有3星, 3星可以合武卡片, preset5攻擊留意下一兩萬都執到
另外杖潛在好唔穩定, 例如平時刷PSE你點會特登避隻小怪開爆率
新版個故事係一千年後?
雙刀3星潛力解放lv2
每刀都好細力又快 都唔多feel到有爆擊
感覺同4星個分別 就係攻擊力個小小分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞