(日服/國際服) POS2NGS 每日都可以體驗時間靜止既世界 (2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我玩日服,想問下依家係咪可用line充填webmoney 唔駛用日文信用卡?
我主fi副gu都係用死fullsaber就算
拳套剩係一開波個陣有用過下 副gu只係為左個回pp
好似有d可惜 明明隻game打緊都可以係咁轉武器 但自己就冇咩點活用到
求教學
我用電話vpn再hotspot比ps4都唔得
II得2枝
I有20枝
機率差別10倍
跑回主城才死亡《夢幻之星 Online 2:新世紀》Steam 連線品質不佳,日服鎖區政策引玩家熱議。。。本次採用日本、國際服同步營運的策略,藉由將原版遊戲大幅改版的內容,吸引新玩家加入。但是在遊戲上線後的服務品質導致遊戲體驗不佳,使其在 Steam 版近期獲得了「褒貶不一」的評價。

夢幻之星2新世紀PC/PS/Switch對應日服美服的連線方法:未必需要VPN一分鐘搞掂
https://upsangel.com/security/vpn/pso2-ngs-jp-vpn/
因為1針打森林普通版好似都會出
2針緊急龍體感掉率5050

btw堆1針可以十換一上2,不過我信唔會有人想咁換住
素材食材又唔交易得限3角可跑咪算,本身都比人免費開3隻角,菇鳩寒
採點目測仲要係2日先大pop up一次,浪費哂open world就係要做礦佬既本錢

server中時停唔屌佢住啦,自己條fd list而家上線人數都多左成5,6倍佢爆我都想像到,觀望下先
而家成個驚都係open beta,武肺遺禍黎,唯有希望日後open world要素做好d,比我釣魚潛水都好
Win10 電腦host
台仔話ausu router 直出vpn要刷3rd party fw先得, 巴打你係ps4 lan駁電腦, 電腦再vpn出?
Go search expressvpn
no, share vpn connection windows
呢兩日 日服開始順返
終於棄晒驚, 夜晚刷圖冇被時停
官方早2日話解決咗
1184戰力之前係咪刷研究所仲差100戰力
少左好多人都係一個原因
好心佢整好個SER先出隻GAME啦打世界王The world咁玩條撚咩
可以刷住森林先
解決有問題嘅人
都冇野玩early access咁樣就出GAME
城入面反而多咗人企
我都係其中一個
我未玩過舊版PSO2都仲有d新鮮感

但唔好成日時停我成分鐘得唔得
又冇拔刀師玩舊果隻反而多野玩啲,佢咁樣算唔算玩尻自己
呢一星期趕客到仆街 抵撚死啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞