(日服/國際服) POS2NGS 每日都可以體驗時間靜止既世界 (2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
副職FO玩法OK, 但用長杖會少8%攻, 長杖都係主FO好D
但係te主嘅話 buff多啲
還掂長杖本身用落好似都唔高攻,
用te做主又想玩長杖
感覺自己個作用大咗少少

另外撇除長杖
如果主te副fo
玩卡片= 中遠法師?
短杖就=近戰法師?
主TE係多著數, 建議做遊戲王玩卡片, FO果邊點卡片技, TE可以照點短杖
卡片今集幾好玩, 可以用PA展開清怪用, 因為短杖清怪打PSE數一數二廢
長杖有類似反擊嘅機制打大BOSS好D, 但你主TE你可以用短杖打BOSS
就咁睇即係卡片負責清怪,短杖打單體打boss勁
清怪:卡片>長杖>短杖
打boss:長/短杖 >卡片

我宜家由主fo 副te玩長杖轉玩主te副fo
點哂長杖技
唔reset嘅話
係咪應該可以te照點卡片,fo 照點長杖
咁就清怪用卡片,boss用長杖玩反擊
終於夠戰力打urgent任
fo點晒長杖技咁唯有硬著頭皮玩長杖
但你fo有冇點埋主職技?
不如主fo副hu用大劍/自在槍清怪
卡片清怪都唔夠呢兩把嚟
而且副te冇乜著數,你te又點埋d主職技
主te用長杖又係貼錢打工玩法嚟
卡片好挽,不過我點錯技能樹
記得好似係fo主要點咗
普通技(冇寫明主職/武器)
長杖技
一個主職技
本身想玩高攻嘅法師,但玩落好似輸出唔夠

你意思係如果主fo 副職用hu, 清怪用大劍/槍
Boss用長杖反擊?
Te招上buff淨係上落碌棍到
把槍唔會食到
係囉
副職HU武器係蝕得最少玩法嚟, 只係少左D生存
傷害技能樹上冇蝕到, 只係少左非主職武器8%
用大劍/自在槍清怪, 特別推薦大劍, 同FO嘅殺怪回PP好夾
HU你就點1下霸體, 大劍或自在槍相關技照點方便日後主HU玩法, 有剩比減傷
打王先拎把長杖出嚟打異常
主大劍副fo
冇p四星都係1000
而家先見到呢個POST玩左一個星期左右GuFi
想問下日服舊玩家個816係咪仲會發生緊
休閒玩家黎講現階段整4星武好d定係FULL SET1星就算?
強化成本都好貴不過等級上限好似要等冬天先開放?
就聽巴打講
宜家開game研究下先
主hu 副fo
好迷惘
一早升上去,戰力到1186跟住loop到出有p 四星
一係就集中谷一把4*, 然後升乜都用佢做副職拎呢把4*
一係就2*搵把有LV5技嘅自食升上去, 可以出齊全武
課長/肝帝請全4*+合武
仲有老屎忽答案: 用舊15, 14*, 一蚊都唔洗比, 唔知你地做乜整裝
全套都係要換,新世裝同舊世差太多
有咩迷 我跟個youtube大神 佢都係咁build
其實都唔錯,清怪開回pp技
主hu本身又夠硬
一係索性忘記果幾點長杖, 會輕鬆好多
點晒同down有關
如果想玩遠攻魔,應該主fo 副hu 比較好?定係掉轉好

宜家試緊自在槍範圍好撚大,但係應該攻好低
大劍招回旋技都幾勁
主HU副FO就肯定唔係玩長杖啦FO係呢個組合入面只係一個PP機嚟
巴打係咪睇しゃなまる
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞