(日服/國際服) POS2NGS 每日都可以體驗時間靜止既世界 (2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
一把好似賣得好撚少錢
有preset/4星丟上去賣, 冇就碎, 一係你可以考慮低星食同名疊高佢自用
你指拍賣?咁要課金先得
太多可能一半拿去就咁換金算
巴哈推薦就教武器嘅話用肥料武做材料
防具就可以用低星堆+10/20做材料
我都係咁整, 但如果你無課可以考慮直接堆高1-3星武自用
利申用緊以前抽落D3日出店權
我用緊4星武同防
但係強化得好慢
仲差44先到1184
低星堆高係慳咗錢 但用嘅裝會多咗
我堆咗幾件之後就全部+0直食
錢每個星期都出糧 肥料要用時間肝
你拿1-3星直接食?
用好多錢
我想儲錢買對翼 或者其他外觀
好想要對迷你天使翼,但係拍賣冇
down緊隻game,好耐冇玩mmo 想問steam版個隻係咪即係國際服,啱啱新開20lv,可以追得上進度?
同埋隻game偏向打怪唔係pvp?
yes yes yes
武器食銀劍
防具食2星以上
yes, steam係國際服
主要打怪, 輕度合作推王
舊pso2曾經推出過pvp, 不過廢嘅, 希望NGS唔好咁屎忽痕晒資源整pvp
ok,咁係咪techter可以玩近戰法師
寧願佢出挑戰模式
挑戰係幾好玩
而家OPEN WORLD其實可以整到FEZ咁50打50LA不過SEGA識閪咩
見左上角個players數目有啲區係8個人
即係如果第9個人入到
佢會見唔到其他另外8位players?
近戰, 可以buff, 但唔好當係法師
另外就係雙槍gunner唔好真係當遠攻職
副職玩長杖咪得
頂, PSO2 大廳最多都係show 50個角色detail model, 一間房最多12人
個底唔轉夾硬整成NGS open world, 唔好咁高要求啦

要大突破隨時等多十年PSO3
第9個會入唔到
自動send去其他分流
岩岩睇左啲職,想試主職玩Gunner配副職Techter
我見副職有招攻擊buff係加硬直同傷害,而gunner我睇啲技係不停combo玩速射流,咁樣配落去應該OJ
仲以為會係同一分流但係會唔同「房」見唔到對方
去返主城或者地圖草原就見得返對方
呢幾日去親啲最多嘅分流
諗住跟隊係區練等
但係都只得2-3條友
你可以去傳送點度揀房
有呀
但係狂轉都係得幾條友
有時打到一半得返自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞