(日服/國際服) POS2NGS 每日都可以體驗時間靜止既世界 (2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
新手玩左兩日有少少野想問
1: 唔課金買プレミアムセット係咪就無得放野上交易所賣?

2:N-グラインダー除左打綠箱同間唔中有隻黃色/金色既怪會跌之外
有無其他途經拎到

3:除左有舊換金用既礦賣到3500之外
仲有無其他方法搵錢快D

4:礦物一日reset一次?

5:刷4星裝既途中跌好多2星裝
由於一把2星武器做肥料個陣得200經所以想賣哂佢
但係一把2星武器先賣得55メセタ
所以我想知有無方法唔執2星武器
100格背包+150ドロップ倉庫好快就爆
某程度上唔叫流料
髮型都要抽 以往都有好撚多NPC啲眼珠、眼眉之類要抽先有
1 係
2 課金 https://game8.jp/PSO2NGS/391331
3 刷嘢賣出去/開紅箱(唔會respawn)
4 冇人知幾耐先respawn, 有人懷疑SEGA係咪set咗計game內時間 但真係未有結論
5 賣晒佢囉
基本倉200
角色倉300
玩PSO2es再多100
唔係儲時裝好難唔夠位
新玩冇可能爆到倉
應該係成個背包都係針 礦 肉搞到成日爆
開包包位是常識吧
喺外面都可以直接access個倉
唔覺得有需要買住
而家日服係咪main緊?
呢幾日我入親係話維修中 係真係維修緊定係我比人ban左
你個vpn呢

我前幾日未開vpn都會見到d ser係入得
而家日日開都係咁樣話維修
唔開VPN, 是咪發夢入到咋
唔好意思
我睇左資料係舊pso2體形先用得返pso2抽既時裝
係咪去salon轉體型就得?
邊部份係屬於pso2體形而唔係ngs體型?
入去salon轉舊衫就會自動變舊體形
姐係針肉礦個啲可以擺低?唔係好知可以擺係邊
成日打打下要執書包煩到嘔
塞落個倉度咪得
你要用果陣時可以直接用倉 唔洗拎出拎入
玩左陣HU/FI 用FI武
發現低攻到含 用副職武好似唔止降8%攻
依家主RA射WB 或者主TE加buff會唔會勁D
除左對翼仲有冇咩靚時裝
キャッシフスルート
NGS係咪入手唔到 拍賣場唔見有
舊時裝嚟
拉比衫世一
https://www.twitch.tv/devils0459

終於升完隻HU,升埋隻FI佢先
有冇緊急時間表
240步槍勁撚貴

買一把已經使曬啲錢咁滯
好似隨機
應該最少以2個鐘做單位計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞